Η μάνα από την Πάτρα “καρφώνει” την κόρη: Πιστεύω ότι τα σκότωσε

    Ημερομηνία:

    Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε τηλεοπτική εκπομπή που ασχολήθηκε με την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου και τον θάνατο των παιδιών στην Αμαλιάδα καθώς η μητέρα της 24χρονης είπε on air ότι «ναι, πιστεύω ότι η κόρη μου σκότωσε τα παιδιά».

    Η μητέρα της Ειρήνης υποστήριξε επίσης ότι έχει αποδείξεις πως η κοπέλα ευθύνεται για τον θάνατο της αδελφής της.

    Παράλληλα η μητέρα της Ειρήνης ισχυρίστηκε ότι όταν ήταν έγκυος στον αδελφό της 24χρονης, εκείνη πήγαινε και την ξυλοκοπούσε. Η Ειρήνη επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό της μητέρας της.

    Τα όσα ειπώθηκαν έκαναν την Ειρήνη Μουρτζούκου να λυγίσει και να ξεσπάσει σε κλάματα με λυγμούς.
    ICECAP

    Η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου παραδέχθηκε ότι την κακοποιούσε όσο ήταν παιδί. Την ίδια ώρα, η 24χρονη υποστήριξε πως όταν ήταν 9 ετών τη βίασε θείος της, αδερφός της μάνας της, όσο εκείνη βρισκόταν στο ίδιο σπίτι, ισχυρισμό που διέψευσε η μητέρα της.

    Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η κουμπάρα της Ειρήνης Μουρτζούκου, Κατερίνα η οποία επέμεινε ότι η 24χρονη σκότωσε το παιδί της λέγοντας ότι είχε υποστεί ξανά κρίση στα χέρια της Ειρήνης.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέμπη: Ανοίγει ο κύκλος των ευθυνών – Επτά γενικοί γραμματείς στο στόχαστρο του ανακριτή

    Ντόμινο εξελίξεων ενδέχεται να φέρουν στην κύρια ανάκριση για...

    Κάνιε Γουέστ κατά Καρντάσιαν: «Έπρεπε να είχα κάνει παιδιά με την Χίλτον και όχι με μια γ@….νη βοηθό»

    Ο Κάνιε Γουέστ προκάλεσε αίσθηση δηλώνοντας ότι θα έπρεπε...

    Κεραυνός χτύπησε 17χρονη ενώ σκρόλαρε στο TikTok – «Όλα πήραν φωτιά»

    Μια έφηβη περιέγραψε τη φρικτή στιγμή που την χτύπησε...

    ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ: 45.000 λιγότερα πρωτάκια τον Σεπτέμβριο

    Η Ελλάδα αντιμετωπίζει μια σιωπηλή κρίση που δεν περιορίζεται...