Η ΝΔ συνεχίζει να σφυροκοπά Ανδρουλάκη και μιλά για «ρεσιτάλ χυδαιότητας»

    Ημερομηνία:

    Το ΠΑΣΟΚ μονοπωλεί το «ενδιαφέρον» της Νέας Δημοκρατίας με την Πειραιώς να μην αφήνει ούτε ημέρα να περάσει χωρίς να μπει στο στόχαστρο η Χαριλάου Τρικούπη. Οι καθημερινές, σκληρές ανακοινώσεις, τόσο από ΝΔ, όσο και από την κυβέρνηση, έχουν αποδεκτή κυρίως το ΠΑΣΟΚ – ειδικά όσον αφορά την πολιτική αντιπαράθεση για τα Τέμπη εδώ και καιρό το ΠΑΣΟΚ έχει αναβαθμιστεί σε νούμερο ένα πολιτικό αντίπαλο, όμως πλέον η ΝΔ κλιμακώνει αφού μέσω των αλλεπάλληλων ανακοινώσεων επιτίθεται προσωπικά στον Νίκο Ανδρουλάκη.

    Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση όπου η ΝΔ κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για αλλαγή στάσης στο θέμα των Τεμπών, η Πειραιώς επανέρχεται σήμερα με νέες βολές. Σύμφωνα με τη ΝΔ ο κ Ανδρουλάκης «προχώρησε σε ένα ρεσιτάλ χυδαιότητας και πολιτικής ένδειας».

    Οπως σημειώνει, ο κ. Ανδρουλάκης, απελπισμένος από το γεγονός ότι ούτε με την άθλια εργαλειοποίηση του πόνου των συγγενών των θυμάτων κατάφερε να βρει πολιτικό σωσίβιο για να ανακόψει την κατάρρευση, προχώρησε σήμερα σε ένα ρεσιτάλ χυδαιότητας και πολιτικής ένδειας.

    Στην ανακοίνωση επανέρχεται για το ζήτημα των βίντεο και αναφέρει: Ο κ. Ανδρουλάκης που υιοθέτησε μέχρι χθες κάθε δημοσίευμα και κάθε διαρροή για την υπόθεση, κατηγορώντας την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για συγκάλυψη επειδή επαναλάμβανε με κάθε ευκαιρία ότι όλες τις απαντήσεις θα τις δώσει η Δικαιοσύνη, μετά το βιντεοληπτικό υλικό από την εμπορική αμαξοστοιχία που παραδόθηκε στον ανακριτή προκειμένου να ταυτοποιηθεί και να αξιολογηθεί, τα γύρισε.

    Στη συνέχεια η ΝΔ τονίζει ότι «από εκεί που έβλεπε «συγκάλυψη» από την αρχή, ξαφνικά βλέπει «συγκάλυψη στην πορεία» και από εκεί που υιοθετούσε τα πάντα και έβγαζε πορίσματα, υποκαθιστώντας τη Δικαιοσύνη, τώρα λέει το αυτονόητο, ότι (και) αυτό το στοιχείο θα αξιολογηθεί από τη Δικαιοσύνη».

    «Εμείς, σε αντίθεση με τον κ. Ανδρουλάκη, θα συνεχίσουμε σταθερά να στηρίζουμε με κάθε μέσο τη Δικαιοσύνη, η οποία είναι η μόνη αρμόδια να αξιολογήσει και να συνεκτιμήσει κάθε στοιχείο», αναφέρει η ΝΔ προσθέτει «εμείς θα συνεχίσουμε να περιμένουμε όλες τις απαντήσεις από τη Δικαιοσύνη, αφήνοντάς την ανεπηρέαστη να κάνει τη δουλειά της, χωρίς να την επικαλούμαστε α λα καρτ και να συμμετέχουμε στα κομματικά παιχνίδια που παίζονται πάνω σε μία εθνική τραγωδία».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...