Η Νέα Αριστερά Αχαΐας καταδικάζει την επίθεση κατά του δημοσιογράφου Παναγιώτη Ρηγόπουλου

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση της η Νέα Αριστερά Αχαΐας αναφέρει:

    Η χθεσινή επίθεση κατά του δημοσιογράφου Παναγιώτη Ρηγόπουλου καταδικάζεται με απόλυτο τρόπο. Η βία εναντίον ενός ανθρώπου που επιτελεί το δημοσιογραφικό του έργο είναι μια απαράδεκτη πράξη που πλήττει ευθέως την ελευθερία του Τύπου και τη δημοκρατική λειτουργία της κοινωνίας.

    Η υπόθεση απαιτεί άμεση και πλήρη διαλεύκανση από τις αρμόδιες αρχές. Τέτοιες πρακτικές δεν έχουν θέση σε μια κοινωνία που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία.

    Η βία δεν μπορεί να αποτελεί μέσο πολιτικής ή κοινωνικής αντιπαράθεσης. Η διαφωνία και η κριτική είναι θεμελιώδη στοιχεία της δημοκρατίας· η επίθεση και ο εκφοβισμός, ποτέ.

    Η υπεράσπιση της ελευθερίας του Τύπου και της έκφρασης αποτελεί καθήκον κάθε προοδευτικού και δημοκρατικού ανθρώπου. Η δημοσιογραφία δεν μπορεί και δεν πρέπει να εκφοβίζεται ή να περιορίζεται από κανέναν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εφιάλτες και άσχημα όνειρα: Για ποια νόσο προειδοποιούν – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

    Ένα κακό όνειρο, ένας εφιάλτης, μπορεί να μας διαταράξει...

    Πρωτοφανής σεξουαλική επίθεση κατά της προέδρου του Μεξικού στη μέση του δρόμου – Της έπιασε το στήθος

    Η Κλαούντια Σέινμπαουμ, πρόεδρος του Μεξικού, παρενοχλήθηκε από έναν...

    ΔΥΠΑ: Δύο επιδόματα για εργαζόμενες μητέρες – Πώς να τα αιτηθείτε εύκολα μέσω gov.gr

    Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) προσφέρει δύο σημαντικά επιδόματα για τις...