Η Ντονατέλα Βερσάτσε αποχωρεί από το τιμόνι του οίκου μετά από 30 χρόνια

    Ημερομηνία:

    Έπειτα από τρεις δεκαετίες, η Ντονατέλα Βερσάτσε αποχωρεί από τη θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του διάσημου οίκου Versace την οποία θα αναλάβει ο Ντάριο Βιτάλε.

    Η 69χρονη Ντονατέλα Βερσάτσε αφήνει το «τιμόνι» του οίκου που ίδρυσαν τα αδέλφια της Τζιάνι και Σάντο το 1978. Ο Ντάριο Βιτάλε θα είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής της Versace, όπως ανακοίνωσαν σήμερα ο οίκος και η μητρική εταιρεία Capri Holdings, σηματοδοτώντας μια ιστορική αλλαγή για τον ιταλικό οίκο.

    ICECAP

    Παράλληλα με την ανακοίνωση της ανάληψης της θέσης από τον Ντάριο Βιτάλε, έγινε γνωστό ότι η Ντονατέλα Βερσάτσε θα συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο ως chief brand ambassador του οίκου.

    Η Ντονατέλα Βερσάτσε έγραψε σε ανάρτησή της στα social media: «Η ενίσχυση της νέας γενιάς σχεδιαστών ήταν πάντα σημαντική για μένα. Είμαι ενθουσιασμένη που ο Ντάριο Βιτάλε θα ενταχθεί στην ομάδα μας και ανυπομονώ να δω τη Versace μέσα από νέα μάτια. Θέλω να ευχαριστήσω την απίστευτη ομάδα σχεδιαστών και όλους τους συνεργάτες της Versace με τους οποίους είχα την τιμή να συνεργαστώ για πάνω από τρεις δεκαετίες. Ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου να συνεχίσω την κληρονομιά του αδελφού μου Τζιάνι. Αυτός ήταν η πραγματική ιδιοφυΐα, αλλά ελπίζω να έχω κάποιο από το πνεύμα και τη θέλησή του. Στον νέο μου ρόλο ως chief brand ambassador, θα παραμείνω η πιο παθιασμένη φαν της Versace. Η Versace είναι στο DNA μου και πάντα στην καρδιά μου».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σε κακή κατάσταση η παιδική χαρά στην οδό Αυστραλίας, στην Αγυιά – ΦΩΤΟ

    Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η παιδική χαρά στην οδό...

    Αυτά είναι τα πιο υγιεινά αλκοολούχα ποτά

    Αρκετά συχνά τα αλκοολούχα ποτά έχουν μπει στο στόχαστρο και θεωρείται...

    Το απίστευτο κόλπο για να αφαιρέσουμε τη φλούδα της πιπεριάς

    Πράσινες, κόκκινες, κίτρινες και πορτοκαλί, γλυκές ή καυτερές, οι πιπεριές αποτελούν...

    Εργαστηριακό κοτόπουλο: Νέα τεχνολογία παραγωγής κρέατος με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα

    Ερευνητική ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο με δημοσίευση...