Η Πάτρα… στο σημερινό επεισόδιο “Αγριες Μέλισσες”

    Ημερομηνία:

    Κάτι από… άρωμα Πάτρας θα έχει το αποψινό επεισόδιο από τις «Άγριες Μέλισσες».

    Σύμφωνα με τα όσα είδαμε στο facebook στο επεισόδιο θα πάρει μέρος η χορογράφος από την Πάτρα, Όλγα Σπυράκη. Η Όλγα Σπυράκη έχει τελειώσει τη σχολή του τμήματος Θεατρικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ είναι απόφοιτος της Ανώτατης Σχολή Χορού Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

    Στην Πάτρα έχει συνεργαστεί με το ΔΗΠΕΘΕ και με παραγωγές του Διεθνούς Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Οργανισμού, αλλά και σε αρκετές ακόμα δουλειές.

    Στις “Άγριες Μέλισσες”, θα εμφανιστεί σε ένα ρόλο έκπληξη, σε ένα επεισόδιο ξεχωριστό που θα διαπραγματευτεί, σύμφωνα με την ανάρτηση του σκηνοθέτη της αγαπημένης σειράς Λευτέρη Χαρίτου, ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το 1920.

    «Νέα πρόσωπα, συναρπαστικά σκηνικά και κοστούμια, απέραντα χωράφια και μια ιστορία γεμάτη ένοχες σιωπές, βία και πάθη. Μην το χάσετε» αναφέρει σε ανάρτηση του ο σκηνοθέτης.

    Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο αποψινό επεισόδιο παίζει και μια από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες ηθοποιούς της γενιάς της, η Όλγα Δαμάνη. Τα υπόλοιπα στη μικρή οθόνη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νικ Κύργιος: Παρουσιάζει ριάλιτι στο OnlyFans TV μαζί με δύο πορνοστάρ – Δείτε βίντεο

    Ο Νικ Κύργιος είναι δίχως αμφιβολία μια από τις αμφιλεγόμενες προσωπικότητες...

    «Με χάιδεψε στα γεννητικά όργανα» – Η καταγγελία του 16χρονου οδήγησε στη σύλληψη 94χρονου

    Αποτροπιασμό προκαλεί το περιεχόμενο της καταγγελίας ενός 16χρονου για σεξουαλική παρενόχληση...

    Χανιά – εργατικό ατύχημα: Οικοδόμος έπεσε από ύψος 7 μέτρων

    Η απόλυτη παγωμάρα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ,...