Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει το 4ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου άμμου

    Ημερομηνία:

    Το Σωματείο ΑΠΣ Νάπολη Πατρών με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει το  4ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου άμμου (4th International beach soccer cup Spyros Avramis) στην μνήμη του ιδρυτή της ομάδας και αθλητή της εθνικής ομάδας Σπύρου Αβράμη.

    To τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις 18,19 και 20 Μαΐου 2023 στο γήπεδο άμμου «Σπύρος Αβράμης» (πίσω από το κολυμβητήριο Α. Πεπανός).

    Στη διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετοχή κορυφαίοι αθλητές άμμου (beachsoccer) όπου θα αναδείξουν την Πάτρα και θα την προβάλουν, με στόχο την καθιέρωση και ανάδειξη της πόλης ως τουριστικό προϊόν για το beachsoccer.

    Φλίγκος

    Ειδικότερα, θα συμμετέχουν οι ομάδες: BocaGdansk (Πρωταθλήτρια Πολωνίας), Νάπολη Πατρών (7η θέση στην παγκόσμια κατάταξη,φιναλίστ τελικού Ευρώπης), Μαρσέιγ (Δευτεραθλήτρια Γαλλίας), Γύμνασις (Τετραθλήτρια Ελλάδας) και Παναχαϊκή 2014 (Πεμπταθλήτρια Ελλάδας).

    Νικητής θα αναδειχθεί η ομάδα με την μεγαλύτερη βαθμολογία  στον όμιλο. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της BeachSoccerWorldwide.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...