Η «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ» οργανώνει συναυλία επίκαιρης θρησκευτικής μουσικής

    Ημερομηνία:

    Στο πλαίσιο των Προπασχαλινών εκδηλώσεων, η «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ» οργανώνει συναυλία επίκαιρης θρησκευτικής μουσικής, με ιδιαίτερη αναφορά στις ημέρες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, με την ΟΡΧΗΣΤΡΑ και ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ «ΗΛΙΟΔΩΡΙΑ» και με τον γενικό τίτλο: «ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ- ΕΝ ΦΩΝΑΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΙΣ».

    Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 9 Απριλίου, στις 9 το βράδυ (ακριβώς), στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Μηχανουργείο» (πίσω από τον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου).

    Την Ορχήστρα και τη Χορωδία της «ΗΛΙΟΔΩΡΙΑΣ», αλλά και μικρό Βυζαντινό χορό, θα διευθύνει ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος. Απαγγελία: Νατάσα Παπαδοπούλου- φιλόλογος.

    Η είσοδος θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟΝ με ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΕΣ προσκλήσεις, που διατίθενται αποκλειστικά από τα γραφεία του Οργανισμού (Κορίνθου 280- Γούναρη) καθημερινά 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα. Τηλ. 2610222248 και 2610279679. www.polyphonikipatras.gr

    Η ίδια συναυλία, θα πραγματοποιηθεί και στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος του Πύργου, τη Δευτέρα 7 Απριλίου, στις 7.30 το απόγευμα, με κεντρικό ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας, κ.κ. Αθανάσιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 8 φράσεις που δίνουν αμέσως την εντύπωση πως είστε δύσκολος άνθρωπος

    Ο λόγος μας αποκαλύπτει στοιχεία για τον χαρακτήρα, την...

    Πάτρα: Πέφτουν υπογραφές για τα Προσφυγικά

    Ολοταχώς προς την υπογραφή της σύμβασης κινείται το έργο...

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην 12η Athens International Tourism & Culture Expo

    Ουσιαστική υπήρξε η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην...

    Σία Αναγνωστοπούλου για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν θα καταφέρει τίποτα

    Συνέντευξη της Σίας Αναγνωστοπούλου στην εφημερίδα Η Εποχήτου Σαββατοκύριακου 13-14...