Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών μπήκε στο νέο της σπίτι! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

    Ημερομηνία:

    Σε νέο κτίριο θα στεγάζεται πλέον η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών και την Τετάρτη (26/3) έγιναν τα εγκαίνια και ο αγιασμός του κτιρίου, παρουσία του Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Υποστράτηγου Βασίλη Σολδάτου και του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχου Κωνσταντίνου Γόντικα.

    Παρόντες επίσης ήταν ο Διοικητής των Π.Υ. Ηλείας Αρχιπύραρχος Γιώργος Κωνσταντακόπουλος και φυσικά ο Διοικητής της Π.Υ. Λεχαινών Αντιπύραρχος Θεόδωρος Λεβέντης.

    Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος.
    Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, τόνισε μεταξύ άλλων, στην ομιλία του:

    “Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για το Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης πως μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα εγκαινιάζουμε δύο νέες υπερσύγχρονος μονάδες για την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους, το νέο Α.Τ. Λεχαινών πριν λίγο καιρό, και σήμερα τη νέα Π.Υ. Λεχαινών.

    Χρειάστηκε και απαιτήθηκε μεγάλος αγώνας σε συνεργασία με τους βουλευτές μας και με την Πυροσβεστική μας Υπηρεσία. Επίσης ,μας ικανοποιεί ιδιαίτερα σαν Δημοτική Αρχή και η συνδρομή που είχαμε από τους δημότες μας. Η συνεργασία μας με την Π.Υ. Λεχαινών ήταν παραμένει άψογη, με μοναδικό μας γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν για να καμαρώνουμε σήμερα αυτό το αποτέλεσμα. Εύχομαι να έχουμε μία ήπια αντιπυρική περίοδο!”

    proliptikes

    Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, οι βουλευτές Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος και Διονυσία Αυγερινοπούλου, καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Νίκος Κοροβέσης. Χαιρετισμό απέστειλε και ο βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός.

    Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Θοδωρής Βασιλόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Κώστας Ταπεινός, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Ταξίαρχος Γιώργος Σωτηρόπουλος, σύσσωμη η Δημοτική Αρχή Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Πρόεδροι Κοινοτήτων και φορείς από όλον τον Νομό.

    Πυροσβεστική

    Πυροσβεστική

    Πυροσβεστική

    Πυροσβεστική

    Πυροσβεστική

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Marseaux: Αντιμετώπισα διατροφικές διαταραχές, έτρωγα και ένιωθα στιγμιαία χαρά

    Η Marseaux έχει έρθει αντιμέτωπη με διατροφικές διαταραχές και βουλιμικά επεισόδια, εξηγώντας πώς...

    Επιστρέφει Ελλάδα η Ferrari- Που θα ανοίξει την έκθεση;

    Η Ferrari είναι μία εταιρεία που κατασκευάζει super cars και παρά το γεγονός...

    Δείτε πως ήταν η τοιχογραφία με το κυνήγι από τον τάφο του Φιλίππου Β’ στη Βεργίνα

    Για πρώτη φορά βλέπουμε ολοκληρωμένη την εντυπωσιακή τοιχογραφία, μια από τις...

    Ο βουλευτής Παπαδόπουλος κατηγορεί τη Νίκη ότι τον τιμωρεί για τον βανδαλισμό στην Πινακοθήκη και καταγγέλλει «σοβιετικό πολιτμπιρό»

    Ανάρτηση καταπέλτη κατά του βουλευτήριου της Νίκης το οποίο κατηγορεί ότι...