Η Ρούλα “την πάτησε” γιατί δεν ήξερε… ότι η κεταμίνη… “αλλάζει δράση”! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ

    Ημερομηνία:

    Όλα δείχνουν ότι το μοιραίο λάθος της 33χρονης είναι η κεταμίνη. Η Ρούλα, πληροφορήθηκε ότι η συγκεκριμένη ουσία, μεταβολίζεται εύκολα από τον οργανισμό και έτσι, δεν αφήνει ίχνη. Όμως την πάτησε. Γιατί αυτό, προϋποθέτει ο ανθρώπινος οργανισμός να είναι εν ζωή. Σε αντίθετη περίπτωση η ουσία παραμένει στο νεκρό αίμα και ανιχνεύεται εύκολα στις τοξικολογικές εξετάσεις. Όπως και έγινε.

    Ήταν αρχές Μαρτίου όταν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών κατά τη διάρκεια των τοξικολογικών εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι στον οργανισμό της Τζωρτζίνας εκτός από άλλες φαρμακευτικές ουσίες, μέρος της βαριάς αγωγής που ελάμβανε το κοριτσάκι, βρέθηκε και κεταμίνη. Αμέσως, απευθύνονται στους θεράποντες ιατρούς και διαπιστώνουν ότι τη 9χρονη, στις δύο αγωγές που της χορηγούσαν δεν υπήρχε τέτοια ουσία ενώ από τον έλεγχο βρέθηκε πως σε όλο το νοσοκομείο Παίδων, δεν υπήρχε φάρμακο που να περιλαμβάνει την κεταμίνη. Έτσι, διεξάγεται το συμπέρασμα ότι η λύση του μυστηρίου βρίσκεται σε αυτή την ουσία.

    Γνωρίζοντας οι αστυνομικοί ότι η κεταμίνη προκαλεί τον θάνατο, το πολύ σε 20 λεπτά, καταφέρνουν μέσα από καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών να κάνουν αναπαράσταση των τελευταίων 60 λεπτών της Τζωρτζίνας στο μονόκλινο δωμάτιο του 4ου ορόφου του νοσοκομείου. Διαπιστώνουν ότι η τελευταία καταγραφή γιατρού είναι μια ώρα πριν και από τις δεκάδες καταθέσεις νοσηλευτών του συγκεκριμένου τμήματος προκύπτει ότι κανένας άλλος δεν βρισκόταν μαζί με το κοριτσάκι πλην της μητέρας της. Τα δύο αυτά στοιχεία είναι αρκετά για να «σπάσουν» την προκαταρκτική, να διαβιβαστεί η δικογραφία στον εισαγγελέα και να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της πρωτότοκης θυγατέρας της.

    Εκτιμάται ότι όταν στις 11 του περασμένου Απριλίου η Τζωρτζίνα έπαθε την πρώτη καρδιακή ανακοπή και τελικά κατάφερε να επιζήσει μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, η Ρούλα Πισπιρίγκου τη δηλητηρίασε με μικρότερη ποσότητα κεταμίνης. Στις εξετάσεις αίματος δεν ανιχνεύθηκε επιβεβαιώνοντας στην ουσία αυτό που είχε μάθει η 33χρονη για τον γρήγορο μεταβολισμό και έτσι ξεκίνησε ένα μανιακό μπαράζ άλλων 8 προσπαθειών μέχρι τελικά να καταφέρει να της «πάρει» τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου. Το λάθος που ουσιαστικά την πρόδωσε ήταν το γεγονός ότι δεν γνώριζε ότι η κεταμίνη στον νεκρό οργανισμό δεν είναι δυνατόν να μεταβολιστεί και παραμένει στο αίμα. Έτσι, ανιχνεύθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις και επιβεβαιώθηκε ένα νούμερο που πραγματικά σοκάρει: 6.5mg/ ml, όταν μόλις 2.4 mg/ml είναι αρκετά να δολοφονήσουν έναν ενήλικα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σέρρες: Προσποιήθηκαν τους λογιστές στην πρόεδρο των φοροτεχνικών του νομού

    Πήγαν για μαλλί και βγήκαν… κουρεμένοι επιτήδειοι όταν κάλεσαν,...

    Συντάξεις: Ποιοι μπορούν να συνταξιοδοτηθούν μέσα στο 2024 – Τι ισχύει για «νέους» ασφαλισμένους

    Την έξοδο για την σύνταξη αναζητούν πλέον χιλιάδες ασφαλισμένοι, ιδίως από την...

    Μητσοτάκης: Προϋπολογισμός, επενδύσεις και “Gigabit Voucher” στην εβδομαδιαία ανασκόπηση

    Την καθιερωμένη εβδομαδιαία του ανάρτηση έκανε το πρωί της...

    Μια από τις ισχυρότερες δυναστείες του πλανήτη ετοιμάζεται να δημιουργήσει την επόμενη μεγάλη ποδοσφαιρική επιτυχία του Παρισιού

    Η οικογένεια Αρνό, ιδιοκτήτρια του ομίλου πολυτελών ειδών LVMH και μια από τις...
    Best Shop