Η Σία Αναγνωστοπούλου για την απώλεια του Δ. Καλογερόπουλου

    Ημερομηνία:

    Ο δήμαρχος Αιγιαλείας, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, δεν είναι πια εδώ.

    Μέσα σε ελάχιστες μέρες από τη στιγμή της αιφνίδιας διάγνωσης σοβαρού προβλήματος υγείας, ο Δημήτρης δεν πρόλαβε σχεδόν καθόλου να δώσει τη μάχη για τη ζωή του. Κι όμως ήταν αγωνιστής πάντα και παντού. Μόνο για τη ζωή του δεν είχε χρόνο.

    Ο Καλογερόπουλος ήταν αυτοδιοικητικός από «την κορυφή ως τα νύχια». Κι αυτό το γνώριζαν, το βίωσαν οι δημότες της Αιγιαλείας. Πώς αλλιώς θα είχε τέτοια εκλογική ανταπόκριση και τόσες φορές.

    Για μένα ο Δημήτρης ήταν πάνω από όλα φίλος, ένας φίλος με τον οποίο μπορούσα να διαφωνώ σε κάποια θέματα του δήμου του ή σε άλλα πολιτικά ζητήματα, αλλά πάντα λογάριαζα τη γνώμη, τη συμβουλή του. Θα μου λείψει πολύ αυτή η βαθιά αίσθηση ότι οι συζητήσεις μας (συχνές) βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό, εκτίμηση και ειλικρίνεια.

    Αντίο δήμαρχε. Αντίο.

    Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους, στην αγαπημένη του Σοφία, στα παιδιά του και τους φίλους του.

    Συλλυπητήρια στην Αιγιάλεια για τον δήμαρχο της.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σίντνεϊ Σουίνι για Έρικ Ντέιν: Θα σε αγαπώ για πάντα

    Με τον δικό της τρόπο αποχαιρέτισε η Σίντνεϊ Σουίνι τον Έρικ Ντέιν,...

    Το σιωπηλό έγκλημα του εμπάργκο Τραμπ στην Κούβα: Πετρέλαιο τέλος, φάρμακα τέλος, οι άνθρωποι ψάχνουν τροφή στα σκουπίδια

    Αβάνα, Φεβρουάριος 2026. Η Κούβα βρίσκεται αντιμέτωπη με τεράστιες ελλείψεις καυσίμων...

    Η ΠΑΕ Ολυμπιακός βράβευσε τον Ματιέ Βαλμπουενά για τη συμπλήρωση 800 αγώνων στην καριέρα του

    Σε μια ξεχωριστή στιγμή πριν από την έναρξη της...

    HOTΕΛ ΕΛVIRA: Ο Χάρι αποκαλύπτει μια απειλή για το νησί, σήμερα στις 17:20

    Ο Χάρι αποκαλύπτει τον πραγματικό σκοπό της Raptor στο προτελευταίο...