Η Στέλλα Μπεζαντάκου συνάντησε τον Πρόδρομο Καθηνιώτη στη Σκόπελο

    Ημερομηνία:

    Καλοκαιρινές διακοπές 2022, μέρος δεύτερο για τη Στέλλα Μπεζαντάκου. Μετά την Πάτμο, όπου ταξίδεψε τον Ιούλιο μαζί με τον άντρα της Χρήστο Γκίκα, η γνωστή τραγουδίστρια επισκέφτηκε πρόσφατα τη Σκόπελο παρέα με την αδελφή της Γιούλη.

    σελ 32 φ1 Στέλλα Μπεζ

    Οι δύο γυναίκες πέρασαν πολύ όμορφα, με τα μπάνια τους στις παραλίες του νησιού, τα φαγητά τους στις παραδοσιακές ταβέρνες και τα κοκτέιλ τους στις νυχτερινές εξορμήσεις τους. Εφτασαν, μάλιστα, μέχρι τη γειτονική Αλόννησο, που τους άρεσε πάρα πολύ, με τη Στέλλα να συγκρίνει τη χώρα της με κουκλόσπιτο! Στη Σκόπελο, πάντως, την περίμενε μια έκπληξη, καθώς συνάντησε τυχαία τον Πρόδρομο Καθηνιώτη.

    Φλίγκος

    Για όσους δεν θυμούνται, ο Πρόδρομος είχε πάρει μέρος στο πρώτο «Big Brother» του ΑΝΤ1 και η Στέλλα στο πρώτο «Bar» του παλιού Mega, λίγους μήνες αργότερα. Ως πρώην παίκτες reality, λοιπόν, κανόνισαν να βρεθούν στην ταβέρνα που διατηρεί ο Πρόδρομος στη Σκόπελο και να πιουν τα ουζάκια τους, όπως κι έγινε!

    σελ 32 φ3 Στέλλα Μπεζ με την αδελφή της Γιούλη

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eurobasket 2025: Bαριά ήττα για την Εθνική στην αναμέτρηση με την Τουρκία (68-94)

    Σε πολύ κακή βραδιά η Εθνική μας ομάδα, ηττήθηκε...

    Ο Χένρι Καβίλ τραυματίστηκε πριν ξεκινήσει το remake του «Highlander» – Αναβάλλονται τα γυρίσματα για το 2026

    Μία πολύ δυσάρεστη είδηση απογοήτευσε τους θαυμαστές του Χένρι Καβίλ,...

    Ολυμπιακός: Με Ταρεμί και Ποντένσε η αποστολή για Πανσερραϊκό

    Ο Μεχντί Ταρεμί και ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για...

    Η κυβέρνηση Τραμπ κατέστρεψε αντισυλληπτικά αξίας 10 εκατ. δολαρίων

    Ένα τεράστιο αριθμό αντισυλληπτικών αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο...