ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Δεν φταίει το εμβόλιο για τον θάνατο της 56χρονης! Τι έδειξε η νεκροψία

    Ημερομηνία:

    Δεν σχετίζεται –με τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης- με τη δεύτερη δόση του εμβολίου ο ξαφνικός θάνατος της 56χρονης γυναίκας, που συγκλονίζει   την περιοχή των Καλαβρύτων.

    Αυτή είναι η εκτίμηση μετά από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε   στη σορό της άτυχης γυναίκας στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

    Ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης  ανέφερε πως «από τα πρώτα ευρήματα δεν προέκυψε πνευμονική εμβολή. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση είναι σε εξέλιξη και παραμένει υπό διερεύνηση η αιτία θανάτου».

    proliptikes

    Γ. ΚΑΡΒΕΛΗΣ: «ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΜΒΟΛΗ»

    «Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψε κανενός είδους εμβολή, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχα από τον ιατροδικαστή Πατρών», δήλωσε  ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ερωτηθείς σχετικά.

    Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένονταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από όλους, καθώς το προχθεσινό περιστατικό του θανάτου της 56χρονης λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό της προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία στον πληθυσμό.

    Από τα πρώτα ευρήματα η αιτία θανάτου της 56χρονης είναι απροσδιόριστη και αναμένεται με ενδιαφέρον το πόρισμα του ιατροδικαστή εφόσον υπάρξουν όλες οι απαντήσεις από τα εργαστήρια.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Την Τρίτη η κηδεία της μητέρας του πρωταθλητή πυγμαχίας Παναγιώτη Πανταζή

    “Εφυγε” από την ζωή σε ηλικία 75 ετών η...

    Γιατί οι μαζοχιστές αναζητούν αποκρουστικές εμπειρίες;

    Πως γίνεται ένα άτομο να αντλεί απόλαυση ενώ κάποιος...

    ΠΑΤΡΑ: Διακοπή νερού την Τρίτη σε Ρήγα Φεραίου – Γούναρη – Κορίνθου – Βότση

    Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2025,...

    Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

    Την Δευτέρα 10 Μαρτίου 2025 και ώρα 18:00 προσήλθαν...