Ιδού το περιπολικό με τα 1020 άλογα

    Ημερομηνία:

    Αν και στην Ελλάδα είναι ουτοπικό να πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή η Ελληνική Αστυνομία θα έχει ισχυρά σε ιπποδύναμη περιπολικά, για να προχωράει στις συλλήψεις των απανταχού εγκληματιών του δρόμου, οι Αμερικανοί σκέφτονται πολύ διαφορετικά.

    Και αυτό, γιατί στις ΗΠΑ οι καταδιώξεις είναι πολύ συχνότερο φαινόμενο και κυρίως συμβαίνει σε σαφώς πιο επικίνδυνο βαθμό, βάσει των ζημιών που δημιουργούνται από μία καταδίωξη.

    Ιδού το περιπολικό με τα 1020 άλογα

    Ωστόσο, εάν η αστυνομία κάποιας πόλης ή πολιτείας των ΗΠΑ επιθυμεί να λύσει μία και καλή το πρόβλημα της πολύωρης, ζημιογόνας και επικίνδυνης καταδίωξης ενός εγκληματία, υπάρχει πλέον η ακριβή λύση του Tesla Model S Plaid.

    Και αυτό, γιατί η Unplugged Performance προσφέρει πλέον τον ηλεκτρικό «πύραυλο» της Tesla με ένα ειδικό κιτ του τμήματος UP.FIT που μετατρέπει το σεντάν σε περιπολικό.

    Συνεπώς, όποιες αρχές στις Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να λύσουν για τα καλά το πρόβλημά τους στις καταδιώξεις δεν έχουν παρά να ενοχλήσουν τον συγκεκριμένο βελτιωτικό οίκο, ο οποίος όμως δεν ασχολήθηκε με τα τρία ηλεκτρικά μοτέρ του Model S Plaid και άφησε την ήδη τεράστια ιπποδύναμή τους (1.020 ίπποι) ως έχει.

    Ιδού το περιπολικό με τα 1020 άλογα
    ICECAP

    Οι μετατροπές, λοιπόν, είναι κατά βάση αισθητικές, αλλά και λειτουργικές ως προς τον εξοπλισμό, ώστε να μπορεί το μεγάλο σεντάν της Tesla να διεκπεραιώνει δουλειές ενός περιπολικού.

    Αρχικά, για να μην χάσει αεροδυναμική απόδοση, η «μπάρα» με την τριχρωμία των αστυνομικών φώτων έχει τοποθετηθεί στο εξωτερικό μέρος του πίσω παρμπρίζ.

    Ιδού το περιπολικό με τα 1020 άλογα

    Μπροστά στην μάσκα, υπάρχει push bar (σίδερα, σαν αυτά των off-roader), στο οποίο είναι ενσωματωμένα κόκκινα και μπλε φωτιστικά σώματα. Στα μαρσπιέ επίσης υπάρχουν αστυνομικά φώτα, όπως και στην «ουρά», αλλά και στον διαχύτη. Φυσικά, δεν λείπει η λειτουργία σειρήνας με χαμηλή και υψηλή ένταση.

    Ιδού το περιπολικό με τα 1020 άλογα

    Οι λειτουργικές αναβαθμίσεις της Unplugged Performance συνεχίζονται στον εξοπλισμό, με ισχυρότερα φρένα και νέες, πιο ελαφριές σφυρήλατες ζάντες.

    Απορίας άξιο είναι εάν κάποιο αμερικανικό τμήμα θα δώσει τα χρήματα που απαιτούνται για να έχει ένα από τα ισχυρότερα EV του κόσμου. Σε τελική ανάλυση, έχουμε ήδη δει και Cybertruck να μπαίνουν στον στόλο ορισμένων αστυνομικών τμημάτων στις ΗΠΑ.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΘΥΜΑ 47ΧΡΟΝΗ ΝΑΥΤΙΚΟ: Την παρέσυρε και την σκότωσε νταλίκα

    Τραγικό θάνατο βρήκε μια 47χρονη ναυτικός λίγο πριν τα...

    ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Καθημερινές συνήθειες που θα σας κάνουν πιο έξυπνες από το 98% των ανθρώπων

    Αν έχετε κάνει δύο τεστ ευφυΐας μπορεί να έχετε...

    Νέες ταυτότητες: Υποχρεωτικός ο Προσωπικός Αριθμός – Αντικαθιστά ΑΜΚΑ και ΑΦΜ

    Yποχρεωτικός καθίσταται πλέον ο προσωπικός αριθμός στις νέες ψηφιακές ταυτότητες, μια...