Ηλεία: Για 13η ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον 45χρονο οδηγό

Ημερομηνία:

Για 13η ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της τοπικής κοινότητας, Πλουτοχώρι, του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, της Ηλείας, για τον εντοπισμό του 45χρονου οδηγού αυτοκινήτου που παρασύρθηκε το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου από ορμητικά νερά χειμάρρου.

Στις έρευνες που πραγματοποιούνται και σήμερα, Σάββατο, μετέχουν συνολικά 26 πυροσβέστες από τις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Ηλείας, από την ΕΜΟΔΕ και από την ΕΜΑΚ, μαζί με δύο σωστικές λέμβους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη, καθώς και έξι οχήματα, ενώ χρησιμοποιούνται και μηχανήματα.

Επίσης, στις έρευνες μετέχουν και δύο εκπαιδευμένα σκυλιά, ένα εκ των οποίων είχε εντοπίσει το σώμα του Μπάμπη Κούτσικου, στις 22 Ιανουαρίου σε βαλτώδη περιοχή ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στον χείμαρρο της Κόβιτσας, σε όλα τα σημεία δίπλα από τον χείμαρρο, στον γειτονικό ποταμό Αλφειό και στις παρόχθιες περιοχές του.

Υπενθυμίζεται πως η 38χρονη σύζυγος του αγνοούμενου βρέθηκε νεκρή, πριν από λίγες μέρες.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Persona Grata – Σπύρος Τσιρώνης: Το ‘27 δεν είναι ‘23, αλλά δεν χάνει την πίστη του

Κατά την στερεοτυπική περιγραφή, ο Σπύρος Τσιρώνης δεν είναι...

Πάτρα: Το ΜέΡΑ25 για τα σχολεία σε κοντέινερ – «18 χρόνια αναμονής είναι ντροπή»

Στο πλευρό της σχολικής κοινότητας και της Δημοτικής Αρχής...

𝗪𝗛𝗬 𝗡𝗢𝗧. 𝗧𝗛𝗘 𝗥𝗘𝗨𝗡𝗜𝗢𝗡 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗬 | ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ!

𝗪𝗛𝗬 𝗡𝗢𝗧. 𝗧𝗛𝗘 𝗥𝗘𝗨𝗡𝗜𝗢𝗡 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗬 | ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ! Κάποια...