Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν μένουμε μαζί με τον σύντροφό μου

    Ημερομηνία:

    «Δεν νομίζω ότι είχα σχέση με κάποιον που να ήταν πιο ευκατάστατος από μένα», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

    Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε για τον σύντροφό της, αλλά και το Shopping Star. Το μοντέλο και παρουσιάστρια δεν θέλησε, ωστόσο, να μας αποκαλύψει αν θα φάμε σύντομα κουφέτα.

    «Δεν μένουμε μαζί με τον σύντροφό μου. Είναι πολύ καλό παιδί, πολύ καλόψυχος. Δεν νομίζω ότι είχα σχέση με κάποιον  που να ήταν πιο ευκατάστατος από μένα. Μπορεί μια φορά, αλλά δεν έχει να κάνει με αυτό.

    Έχω λατρέψει το Shopping Star και θα ήθελα να συνεχιστεί. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα. Θα ταίριαζε πολύ στην Έλενα Χριστοπούλου να παρουσιάσει το “Tv Stars παρουσιάστε”.

    Ακολουθώ τους πρώην συντρόφους μου στο Instagram», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

    Σε ερώτηση για το αν θα φάμε σύντομα κουφέτα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απλά χαμογέλασε και δεν απάντησε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: “Εφυγε” ο Θόδωρος Τσεντούρος – ΦΩΤΟ

    Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα το έτος 1927 από τον Κωνσταντίνο...

    Καύσωνας: Το σύμπτωμα στα χέρια που δείχνει ότι κινδυνεύετε από θερμοπληξία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%8d%cf%83%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%8d%ce%bc%cf%80%cf%84%cf%89%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%af/

    Ιωάννα Τούνη: Διακοπές στη Χαλκιδική με τον μικρό της γιο, Πάρη

    Η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές...