Ηλιόπουλος: «Ντρέπεται και η ντροπή» – Η αντίδρασή του μετά τη δημοσκόπηση της Marc

    Ημερομηνία:

    «Πριν ακόμη προλάβουν οι οικογένειες να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, η γνωστή δημοσκοπική εταιρεία με τα εικονικά τιμολόγια χωματουργικών εργασιών, σπεύδει να κάνει damage control για τον Μητσοτάκη. Ντρέπεται και η ντροπή…», έφραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπεύθυνος Στρατηγικής Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος.

     

    Να σημειώσουμε ότι η δημοσκόπηση της Μarc – η πρώτη μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη – τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιοποιήθηκαν μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, προκάλεσαν ακόμα και την αντίδραση του ίδιου του παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του με τη δημοσιοποίηση αυτής της έρευνας. «ενώ ακόμη γίνονται κηδείες» όπως είπε χαρακτηριστικά.

    «Ενώ δηλαδή ακόμη το θέμα προκαλεί μια συναισθηματική έκρηξη για όλους μας» πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ανέφερε μάλιστα πως έχει εκφράσει την ένστασή του και στη διοίκηση του τομέα ειδήσεων του σταθμού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...