Ηλιούπολη: Στη φυλακή μετά την απολογία του ο 44χρονος προπονητής τάε κβον ντο

    Ημερομηνία:

    Το δρόμο για τις φυλακές πήρε σήμερα μετά την απολογία του στην αρμόδια ανακρίτρια ο 44χρονος προπονητής από την Ηλιούπολη, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για βιασμό πέντε ανήλικων αθλητριών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του, αρνήθηκε ένα μέρος του κατηγορητηρίου. Αμέσως μετά την απολογία του κρίθηκε ωστόσο προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

    Φλίγκος

    Για τη δράση του 44χρονου, είχαν καταθέσει στις αρχές οι κοπέλες τις οποίες φέρεται να βίαζε, ενώ ακόμη εκείνες ήταν ανήλικες. Μετά τις καταθέσεις οι εισαγγελικές αρχές απήγγειλαν κατηγορίες στον 44χρονο για βιασμό κατά συρροή, για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

    Στην δικογραφία που σχηματίστηκε, προσδιορίζεται ως χρόνος τέλεσης των πράξεων σε βάρος τουλάχιστον των πέντε πρώην αθλητριών, το διάστημα 2009 έως 2020. Ωστόσο οι αρχές θεωρούν πως η αποτρόπαια δράση του προπονητή συνεχίστηκε και μετά το 2020.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...