Ινδία: Είκοσι νεκροί μετά από πτώση λεωφορείου σε φαράγγι

    Ημερομηνία:

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Ινδία, όταν πτώση λεωφορείου σε φαράγγι στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 20 άτομα, ενώ αρκετοί είναι οι τραυματισμένοι.

    Το περιστατικό φαίνεται να σημειώθηκε στη βόρεια Ινδία, σύμφωνα με αξιωματούχο της πολιτείας Ουταραχάντ.

    Το δυστύχημα του λεωφορείου

    Το λεωφορείο κατευθυνόταν από την περιοχή Γκαργουάλ προς την Κουμαόν όταν συνέβη το ατύχημα κοντά στο χωριό Κούπι.

    Όπωα αναφέρει το indiatoday, οι θάνατοι έχουν φτάσει τα 28 άτομα και υπάρχουν φόβοι ότι υπάρχουν και εγκλωβισμένοι άνθρωποι, ενώ πιστεύεται ότι 35 άτομα επέβαιναν στο όχημα. Η τοπική αστυνομία υποστηρίζει ότι οι νεκροί αναμένεται να αυξηθούν. Μερικοί από τους επιβαίνοντες έχουν διασωθεί και μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

    Φλίγκος

    Για το περιστατικό οι αρχές ενημερώθηκαν κατά τις 09:00 (τοπική ώρα), όταν κάλεσαν άτομα που είχαν πέσει από το λεωφορείο κατά την ώρα που συνέβη το δυστύχημα. Μάλιστα, για τις οικογένεις των αποθανόντων θα δοθεί οικονομική βοήθεια, όπως υποστηρίζει το πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΙ.

    Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών

    «Ιδιαίτερα δυσάρεστα είναι τα νέα για τους θανάτους των επιβαινόντων στο τραγικό δυστύχημα του λεωφορείου που σημειώθηκε στην Marchula, στην περιοχή της Almora. Η τοπική διοίκηση έλαβε οδηγίες να πραγματοποιήσει γρήγορα διαδικασίες βοήθειας και διάσωσης», ανέφερε ο πρόεδρος της τοπικής κυβέρνησης της Ουταραχάντ, Pushkar Singh Dhami.

    «Η τοπική διοίκηση και οι ομάδες του SDRF στο σημείο του δυστυχήματος, εργάζονται ταχύτατα να απεγκλωβίσουν τους τραυματισμένους και να τους μεταφέρουν στο κοντινότερο κέντρο υγείας, για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τις οδηγίες με αεροδιακομιδή θα μεταφερθούν οι σοβαρά τραυματισμένοι επιβάτες αν αυτό απαιτείται», συμπλήρωσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γενέθλια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο – Πόσο χρονών γίνεται;

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%ad%ce%b8%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%ad%ce%b1-%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%bf/

    Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Καραμέρος καθώς βιώνει μεγάλο πένθος

    Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Καραμέρος καθώς βιώνει μεγάλο πένθος. Ο...

    Προειδοποίηση για άγνωστα συνθετικά ναρκωτικά που έχουν κατακλύσει την Ευρώπη

    Δεκάδες νέα οπιοειδή και άγνωστα ως τώρα συνθετικά ναρκωτικά...

    Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει με μπικίνι και προκαλεί αναστάτωση

    Η Σοφία Παυλίδου έβαλε το μαγιό της και πήγε να κάνει...