Ινδία: Επιδρομή αρουραίων σε αστυνομικό τμήμα – Kατανάλωσαν 500 κιλά κάνναβης!

    Ημερομηνία:

    Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε αστυνομικό τμήμα της Ινδίας. Αρουραίοι μπούκαραν σε δωμάτιο και έφαγαν τη μαριχουάνα που είχε κατασχεθεί από διάφορες υποθέσεις.

    Τα τρωκτικά φέρεται να κατανάλωσαν 500 κιλά κάνναβης, αξίας 500 χιλιάδων δολαρίων.

    Όταν έγινε το δικαστήριο, η αστυνομία ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να εμφανίσει τα ναρκωτικά ως αποδεικτικά στοιχεία, καθώς τα είχαν κατασπαράξει οι αρουραίοι.

    Φλίγκος

    «Δεν υπάρχει μέρος στο αστυνομικό τμήμα που δεν εισβάλουν οι αρουραίοι. Η υπόλοιπη ποσότητα μαριχουάνας που έμεινε μετά την «επιδρομή» των τρωκτικών, καταστράφηκε από τους αστυνομικούς», είπε στο δικαστήριο ο εισαγγελέας.

    Έχει ξανασυμβεί

    Τέσσερα χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 2018, οκτώ Αργεντινοί αστυνομικοί απολύθηκαν αφού έριξαν το φταίξιμο στα ποντίκια για την εξαφάνιση μισού τόνου κάνναβης από αστυνομική αποθήκη. Οι εμπειρογνώμονες αμφισβήτησαν τον ισχυρισμό τους, λέγοντας ότι τα τρωκτικά ήταν απίθανο να μπερδέψουν τις ουσίες με φαγητό. Μάλιστα, υπογράμμισαν τότε ότι «αν τα ποντίκια τις είχαν όντως φάει, πολλά θα είχαν βρεθεί νεκρά».

    Νωρίτερα (το 2017) ξανά στην Ινδία, στην πολιτεία Μπιχάρ, οι αρχές είχαν κατηγορήσει τους αρουραίους για κατανάλωση χιλιάδων λίτρων κατασχεμένου αλκοόλ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Νίνο βρίσκεται σε νέα σχέση μετά τον χωρισμό του από τη Ζόζεφιν

    Μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή έκανε ο Νίνο,...

    Μικρό καλάθι, ακριβά κεράσια +400% από το χωράφι στο ράφι – Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές

    Αν στη Γαλλική Επανάσταση τα κεράσια ήταν σύμβολα της ελευθερίας του...

    Αταμάν: Η χρήση της ελληνικής σημαίας αποτελεί πρόκληση εναντίον μου – Είναι ρατσισμός να βρίζετε την Τουρκία

    Ο Εργκίν Αταμάν επέστρεψε στην πατρίδα του, την Τουρκία, για διακοπές...

    Στην Κρέστενα Ηλείας θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο το METROPOLITAN HOSPITAL με το Πρόγραμμα “ΠΑΝΤΟΥ”

    Κλιμάκιο γιατρών του θεραπευτηρίου METROPOLITAN HOSPITAL, στο πλαίσιο του Προγράμματος προληπτικού...