Ινδία: Κατάρρευση σιδηροδρομικής γέφυρας – Τουλάχιστον 17 νεκροί και άγνωστος αριθμός εγκλωβισμένων

    Ημερομηνία:

    Τουλάχιστον 17 εργάτες σκοτώθηκαν σήμερα και πολλοί περισσότεροι εκφράζονται φόβοι ότι έχουν εγκλωβιστεί μετά την κατάρρευση μιας υπό κατασκευή σιδηροδρομικής γέφυρας στο κρατίδιο Μιζοράμ της βορειοανατολικής Ινδίας, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.

    Το δυστύχημα σημειώθηκε στο Σαϊράνγκ, μια πόλη που απέχει περίπου 20 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του κρατιδίου, την Αϊζουάλ, ανέφερε στην πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων X (πρώην Twitter) ο Ζοραμτάνγκα, επικεφαλής της κυβέρνησης του Μιζοράμ.

     

    Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι περίπου 35-40 εργάτες εργάζονταν στον τόπο του δυστυχήματος όταν αυτό συνέβη. «Οι επιχειρήσεις διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη και παρέχεται κάθε πιθανή βοήθεια σε αυτούς που επλήγησαν» έγραψε στην πλατφόρμα X ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι. Στην Ινδία δεν είναι σπάνιο φαινόμενο τα δυστυχήματα με καταρρεύσεις γεφυρών. Τον Οκτώβριο του περασμένου χρόνου, μια κρεμαστή γέφυρα της αποικιοκρατικής περιόδου κατέρρευσε στο Μόρμπι, στο κρατίδιο της δυτικής Ινδίας, Γκουτζαράτ, σκοτώνοντας 135 ανθρώπους, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    Σύμφωνα με το newsbeast, τον Ιούνιο, μια κρεμαστή γέφυρα που κατασκευαζόταν στο φτωχότερο κρατίδιο της χώρας, το Μπιχάρ, κατέρρευσε προκαλώντας τον θάνατο ενός ανθρώπου.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μοσχάρι: ποιο κομμάτι ταιριάζει σε κάθε μαγείρεμα – Oi τιμές σήμερα

    Το σωστό κομμάτι μοσχάρι για κάθε συνταγή κάνει τη διαφορά στο...

    Ο Στέφανος Κασσελάκης κινητοποίησε τους Ευρωπαίους Δημοκράτες για τον 18χρονο Μάριο και τη μητέρα του στην Ιταλία

    Ο Στέφανος Κασσελάκης κινητοποίησε τους Ευρωπαίους Δημοκράτες για τον...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Απεγκλωβίστηκε μετά από 14 ημέρες ο 55χρονος – «Κατέβηκα με σχοινιά μαζί με τα πράγματα μου, κόντεψα να πεθάνω»

    Μετά από 14 ημέρες που παρέμενε εγκλωβισμένος εξαιτίας  κατολίσθησης που έφραξε...