Ιωάννα Παλιοσπύρου για Λιγνάδη: «Κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά σας στο σπίτι για να τα γλιτώσετε, η δικαιοσύνη δεν μπορεί»

    Ημερομηνία:

    Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, σχετικά με την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, παρά τους δύο βιασμούς ανηλίκων, για τους οποίους και κατηγορείται.

    Παρά τη σοβαρότητα των πράξεών του, η Δικαιοσύνη επέλεξε να τον αποφυλακίσει υπό όρους, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην κοινή γνώμη, που περίμενε μια πιο αυστηρή ποινή από το πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

    proliptikes

    Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία πέρασε τον δικό της Γολγοθά, μετά την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι, έγραψε το μήνυμά της σε story που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τόνισε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα για εκείνη, εάν ο δράστης ήταν και στην περίπτωσή της επώνυμο πρόσωπο.

    «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την τύχη μου (μέσα) (ποιος να το φανταζόταν…), που ο θύτης μου δεν είναι “γνωστός σκηνοθέτης”, “γνωστός ηθοποιός” και αποδόθηκε ορθώς η δικαιοσύνη. (Έστω και αυτή που έχουμε τελοσπάντων). Για τα υπόλοιπα θύματα… συγγνώμη και ντροπή. Οι υπόλοιποι, κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά σας στο σπίτι για να τα γλιτώσετε. Η δικαιοσύνη δεν μπορεί #έξαλλη», έγραψε.

    Δείτε το story που δημοσίευσε:

    293160074_712314316544486_4432267320354467907_n
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άννα Μαρία Ίβιτς: Κούκλα η 20χρονη κόρη του Ίλια

    Η Άννα Μαρία Ίβιτς έχει μεγαλώσει με αθλητισμό και...

    Αττική: Δεκαοκτώ ζωές χάθηκαν στην άσφαλτο μόνο τον Μάρτιο

    Περισσότερα από 500 τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν τον μήνα Μάρτιο...

    Αυστραλία: Μητέρα μαχαίρωσε τα τρία της παιδιά

    Μια μητέρα από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας κατηγορήθηκε και θα βρεθεί...