Ιωάννα Παλιοσπύρου: H συγκινητική συνάντηση με την Κωνσταντίνα Κούνεβα – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Και οι δύο έζησαν την ίδια περιπέτεια, όπου έπεσαν θύματα μιας δολοφονικής επίθεσης με βιτριόλι και προσπαθούν να τα καταφέρουν στη ζωή τους και να τη ζήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Η Κωνσταντίνα Κούνεβα, που έγινε στόχος για τη συνδικαλιστική της δράση, και η Ιωάννα Παλιοσπύρου συναντήθηκαν και συζήτησαν στα πλαίσια podcast.

    Φλίγκος

    «Τα χειρουργεία δεν τελειώνουν. Τα μοσχεύματα αλλάζουν. Έχω ησυχάσει μερικά χρόνια. Έχω κάνει πάνω από 40 χειρουργεία σίγουρα. Το τελευταίο ήταν το Μάιο του 2014. Αυτό το υγρό καίει το κόκκαλο για 20 μέρες. Δε μπορεί να βοηθήσει κάτι για να σταματήσει το έγκαυμα. Καίει και καταστρέφει.

    Εκτός από το μέτωπο, όλα τα άλλα είναι μοσχεύματα. Δε μπορώ να καταλάβω από που έρχεται ο ήχος. Έχω χάσει ένα μάτι και το άλλο υπολειτουργεί» ανέφερε η πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

    ICECAP

    Για την επίθεση και την απόδοση ευθυνών είπε: «Είπα απλά στους εργαζομένους τα δικαιώματά τους, το αυτονόητο. Ούτε έκλεψα, ούτε σκότωσα, ούτε έκανα κάποιο σκάνδαλο. Δεν ξέρω γιατί μου έκαναν αυτή την επίθεση» σημείωσε η Κωνσταντίνα Κούνεβα. «Δεν το έψαξαν οι Αρχές […] ».

    «Δύο πράγματα μου δίνανε δύναμη. Το παιδί μου και οι φωνές από την αυλή στο νοσοκομείο. Μαζευόντουσαν εργαζόμενοι και διαδήλωναν για μένα. Άνοιγα τα παράθυρα και τους άκουγα. Έπρεπε να ζήσω για να μεγαλώσω το παιδί μου» είπε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Ταφόπλακα» στην Ηλεία η ενδεχόμενη κατάργηση ΔΟΥ Πύργου – Αμαλιάδας

    «Όμηρος» κάθε κυβερνητικού σχεδιασμού φαίνεται πως είναι η Ηλεία,...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Ελέγχεται υπόθεση διαφθοράς στο Τμήμα Συγκοινωνιών Αμαλιάδας

    Η προβληματική εικόνα της Υπηρεσίας Μεταφορών και Συγκοινωνιών στην...

    Αύριο η γιορτή της μητέρας – Δέκα ιδέες για δώρα

    Φέτος, η γιορτή πέφτει την Κυριακή 11 Μαΐου 2025, και...

    ΠΑΤΡΑ – ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ: Αγνωστος επιχείρησε να βάλει φωτιά!

    Πανικός τη νύχτα σε παιδότοπο στην Ηρώων Πολυτεχνείου στην...