Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη της εμφάνιση στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη

    Ημερομηνία:

    Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα παρουσιάζει από εδώ και στο εξής, τη δική της στήλη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Σοφία Αλιμπέρτη, «Ζήσε Αλλιώς».

    Η στήλη της, θα επικεντρώνεται σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος και την Παρασκευή 21 Απριλίου, ήδη προβλήθηκε η πρώτη της συνέντευξη για το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ. Μίλησε με την Ποθητή Κυνηγοπούλου, η οποία καθηλώθηκε σε αναπηρικό καρότσι, ξαφνικά πριν από 2 χρόνια.Η ιστορία που μοιράστηκε με την Ιωάννα ήταν σοκαριστική και περιέγραψε την περιπέτεια με την υγεία της.

    Μεταξύ άλλων, στο πλευρό της η Σοφία Αλιμπέρτη, που επιστρέφει τηλεοπτικά μετά από 14 χρόνια, θα έχει τον χειρουργό οδοντίατρο, Κωνσταντίνο Δέδε και τον κλινικό διαιτολόγο -Διατροφολόγο, Δρ. Κωνσταντίνο Ξένο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...