Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι ευχές για το σύμφωνο συμβίωσης και τα σχέδια γάμου

    Ημερομηνία:

    Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λίγο πριν έρθει στη ζωή το πρώτο τους παιδί. Την ανακοίνωση έκανε η influencer μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

    Το ζευγάρι διανύει την πιο ξεχωριστή περίοδο της ζωής του καθώς σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς. Η influencer και επιχειρηματίας βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

    ICECAP

    Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι ευχές για το σύμφωνο συμβίωσης και τα σχέδια γάμου.

    Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δέχτηκε τις ευχές των συνεργατών του το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Μάλιστα ο ίδιος έκανε και μια αναφορά στον γάμο του με την Ιωάννα Τούνη που θα γίνει στο μέλλον.

    «Επειδή εγώ θέλω να ραφτώ, πότε θα γίνει ο γάμος;» ρώτησε ο Νίκος Συρίγος με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απαντά: «Μπορεί να είναι καλοκαιρινός, οπότε μπορείς να βάλεις το μαγιό σου». «Το παιδάκι μου θέλει και το όνομα του. Εννοείται θα ραφτείτε. Να με δώσετε γι’ άλλη μια φορά» είπε στη συνέχεια.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Και στην Πάτρα όπως και στην υπόλοιπη χώρα, οι τιμές των κατοικιών αυξήθηκαν

    Και στην Πάτρα όπως και στην υπόλοιπη χώρα, οι...

    ΑΧΑΪΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ 4 άνδρες και γυναίκες! Επεσαν πυροβολισμοί! Ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία – ΦΩΤΟ

    Απίστευτο συμβάν στο Αίγιο με πρωταγωνιστές 3 άνδρες και...

    ΠΑΤΡΑ: Η φυλλωσιά… καλύπτει το ΣΤΟΠ

    Δεν είναι η πρώτη φορά που φυλλωσιά από δένδρο…...

    ΠΑΤΡΑ: Η κατάντια της Πλατείας στην Ανθούπολη

    Αυτή είναι η εικόνα στη μοναδική πλατεία της Ανθούπολης...