Ιόνια Οδός: Έτρεχε με 249 χλμ./ώρα- Κατασχέθηκε το όχημα και ασκήθηκε ποινική δίωξη

Ημερομηνία:

Με ταχύτητα 269 χιλιομέτρων την ώρα εντοπίστηκε να κινείται οδηγός στην Ιόνια Οδό, ξεπερνώντας κατά 149 χλμ./ώρα το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο των 120 χλμ./ώρα.

Η παράβαση καταγράφηκε κατά τη διάρκεια ελέγχων της Τροχαίας στον αυτοκινητόδρομο, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στις προβλεπόμενες ενέργειες σε βάρος του οδηγού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ, ενώ αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησής του για έναν χρόνο.

Παράλληλα, το όχημα κατασχέθηκε, ενώ σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση.

Η συγκεκριμένη ταχύτητα ήταν κατά 149 χλμ./ώρα μεγαλύτερη από το προβλεπόμενο όριο στο σημείο όπου πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος.

Η υπόθεση ακολουθεί πλέον και την ποινική διαδικασία, πέρα από τις διοικητικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον οδηγό.

Ιόνια Οδός: Έτρεχε με 249 χλμ./ώρα- Κατασχέθηκε το όχημα και ασκήθηκε ποινική δίωξη

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Κατερίνα Σολωμού: Ο Πρωθυπουργός ψάχνει ξανά ευρωπαϊκό άλλοθι για τη στεγαστική καταστροφή που προκάλεσε

H προσπάθεια του Πρωθυπουργού να αποδώσει τη στεγαστική κρίση...

ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ: Αγνοούνται τα κοινωνικά αντανακλαστικά στον Δήμο Πατρέων

Ο Δήμαρχος Πατρέων αρνήθηκε την πρόταση της παράταξης μας...