Ιούνιο έρχεται λογοτεχνική έκδοση του «Κάποτε… στο Χόλιγουντ»

    Ημερομηνία:

    «Είμαι ενθουσιασμένος που εξερευνώ περισσότερο τους χαρακτήρες μου και τον κόσμο τους» δήλωσε ο Quentin Tarantino.

    Στο πλαίσιο του διαλείμματος μέχρι να αποφασίσει ποια θα είναι τελικά η δέκατη (και τελευταία του ταινία), ο Quentin Tarantino αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο βασισμένο στο «Κάποτε… στο Χόλιγουντ». Το βιβλίο τελικά θα εκδοθεί στις 29 Ιουνίου από τον οίκο Weidenfeld & Nicholson, ενώ μια πολυτελής σκληρόδετη έκδοση θα ακολουθήσει το φθινόπωρο.

    «Τη δεκαετία του 1970 τα βιβλία βασισμένα σε ταινίες ήταν τα πρώτα βιβλία ενηλίκων που διάβασα όταν μεγάλωνα. Ακόμα και τώρα έχω τεράστια αγάπη για το είδος. Οπότε ως ένας ειδήμονας των βιβλίων βασισμένων σε ταινίες, είμαι περήφανος που ανακοινώνω το “Κάποτε… στο Χόλιγουντ” ως τη συνεισφορά σε αυτό το συχνά περιθωριοποιημένο, αλλά αξιαγάπητο υποείδος στη λογοτεχνία» δήλωσε ο Tarantino.

    Στη συνέχεια ο σκηνοθέτης και συγγραφέας τόνισε πως είναι «επίσης ενθουσιασμένος που εξερευνώ περισσότερο τους χαρακτήρες μου και τον κόσμο τους σε μια λογοτεχνική προσπάθεια που (ελπίζω) να μπορεί να σταθεί δίπλα στην ταινία».

    «Είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι μόνος που αναρωτήθηκα πώς θα ήταν το μυθιστόρημα Tarantino – και το αποτέλεσμα είναι κάτι που δίνει την αίσθηση του πρωτοποριακού και εξαιρετικά διασκεδαστικού κατά έναν τρόπο που μόνο αυτός ξέρει» σχολίασε ο εκδότης Emad Akhtar, ο οποίος έχει αναλάβει την έκδοση στη Μεγάλη Βρετανία και τις χώρες της Κοινοπολιτείας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το απόλυτο ταξίδι: 3 πολυτελή καταφύγια μέσα στη φύση σε Περού, Τανζανία, Ιρλανδία

    Οne-of-a-kind εμπειρίες διαμονής σε καταλύματα προορισμένα να μας φέρουν...

    Κόβεται το σεξ; Τι να κάνεις για να αυξήσεις τη διάθεσή σου

    Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε ότι η σεξουαλική μας ζωή...

    Δυσάρεστη αναπνοή: Οι 6 πιο συχνές αιτίες και φυσικές λύσεις με άμεσα αποτελέσματα

    Έχετε ποτέ μιλήσει με έναν γείτονα ή έναν φίλο...

    Μια δικηγόρος διαζυγίων γράφει για τα τρία πιο κοινά λάθη των αντρών που οδηγούν στη διάλυση ενός γάμου

    Κάθε σχέση είναι μοναδική, ωστόσο μια δικηγόρος που αναλαμβάνει...