ΗΠΑ: Χώρισε το ζεύγος Κιμ Καρντάσιαν – Πιτ Ντέιβιντσον

    Ημερομηνία:

    Η σταρ των ριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν και ο διάσημος από το «Saturday Night Live» κωμικός Πιτ Ντέιβιντσον έβαλαν τέλος στο ειδύλλιό τους ύστερα από εννέα μήνες σχέσης, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

    Μεταξύ άλλων, το «E! News» και το «People» – επικαλούμενα καλά πληροφορημένες πηγές – μεταδίδουν ότι το ζευγάρι χώρισε πριν από λίγες ημέρες.

    «Έχουν πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον, αλλά ανακάλυψαν ότι η μεγάλη απόσταση και τα απαιτητικά προγράμματά τους έκαναν πραγματικά δύσκολο να διατηρήσουν μια σχέση», σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι.

    Εκπρόσωπος της Κιμ Καρντάσιαν αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ εκπρόσωπος του Πιτ Ντέιβιντσον δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

    Το ειδύλλιο του ζεύγους ξεκίνησε όταν η 41χρονη Κιμ Καρντάσιαν παρουσίασε το σόου «Saturday Night Live» τον Οκτώβριο του 2021. Η Καρντάσιαν, που αναμένει την οριστικοποίηση του διαζυγίου της με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ, πρωταγωνιστεί σε ένα νέο ριάλιτι με την οικογένειά της που προβάλλεται στη συνδρομητική πλατφόρμα Hulu.

    Ο 28χρονος Ντέιβιντσον συμμετείχε στο σόου «Saturday Night Live» για όγδοη σεζόν προτού ανακοινώσει την αποχώρησή του τον περασμένο Μάιο. Το τελευταίο διάστημα συμμετείχε στα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Wizards!» στην Αυστραλία.

    Μετά την είδηση για τον χωρισμό τους τα social media πήραν… φωτιά.

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Τιμάται η μνήμη του Αγίου Γερβασίου Παρασκευόπουλου

    Για 2η φορά μετά την αγιοκατάταξή του που είχε...

    ΠΑΤΡΑ: Η κόρη… έγινε εφιάλτης για τη μάνα! Επενέβη η Αστυνομία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%bc%ce%ac%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ae%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%8c%cf%81%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b5/

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Σώθηκε το 5χρονο που είχε πέσει στην πισίνα! Κινείται νομικά η οικογένεια

    Το σοκαριστικό συμβάν σημειώθηκε τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, μπροστά...

    Δ. Γκοτσόπουλος: Έχασε το κινητό του – «Το βρήκε μια κυρία, αλλά δεν μου το δίνει»

    O Πατρινός Δημήτρης Γκοτσόπουλος ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 και αποκάλυψε...