ΗΠΑ: Έφηβη ήταν αιχμάλωτη για χρόνια σε κλουβί – Την βίαζαν και την κακοποιούσαν ο πατριός και η μητέρα της

    Ημερομηνία:

    Τα όσα φρικιαστικά ζούσε, τα τελευταία χρόνια της ζωής της εξαιτίας των γονιών της, αποκάλυψε στις αρχές ένα 18 – πλέον – κορίτσι από το Νιου Τζέρζι των ΗΠΑ.

    Η εισαγγελική λειτουργός που ανέλαβε την σοκαριστική υπόθεση της έφηβης, αποκάλυψε πως η 38χρονη μητέρα της, η Μπρέντα Σπένσερ και ο 41χρονος πατριός της, Μπράντον Μόζλι, την ανάγκασαν να σταματήσει το σχολείο το 2018 και από τότε περιορίστηκε στο σπίτι, ζώντας τον απόλυτο εφιάλτη.

    Το ζευγάρι την άφηνε να βγαίνει όταν έκαναν επισκέψεις συγγενείς και μετά την έθετε ξανά σε αιχμαλωσία.

    Ωστόσο στις 8 Μαΐου, το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει με τη βοήθεια ενός γείτονά της.

    Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό 2 ημέρες μετά και συνέλαβαν το ζευγάρι που κατηγορείται για απαγωγή, αιχμαλωσία, επίθεση και σύσταση και συμμορία.

    Ο πατριός της μάλιστα κατηγορείται επίσης για σεξουαλική επίθεση και διότι έθεσε σε κίνδυνο ανήλικη.

    Αυτή η σοκαριστική υπόθεση του Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ, θυμίζει έντονα την ιστορία της νεαρής Αυστριακής Νατάσα Κάμπους, η οποία παρέμεινε σε αιχμαλωσία για 8 χρόνια, από ότι ήταν ακόμα παιδί.

    Μετά την απαγωγή της το 1998, όταν ήταν 10 χρόνων, καθώς πήγαινε σχολείο, η Νατάσα Κάμπους πέρασε τα περισσότερα από τα επόμενα 8 χρόνια αιχμάλωτη σε χώρο 6 τετραγωνικών μέτρων, κρυψώνα που είχε φτιάξει ο απαγωγέας της Βόλφγκανγκ Πρίκλοπιλ κάτω από γκαράζ.

    Την 3η Αυγούστου 2006 μπόρεσε να ξεφύγει.

    Ο Πρίκλοπιλ αυτοκτόνησε το ίδιο βράδυ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα στη Λακκόπετρα η κηδεία της 6χρονης – Δεν τα κατάφερε…

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 6 ετών...

    Ανεξέλεγκτη η δράση του παράνομου τζόγου: Δεκάδες λέσχες εντοπίζονται σε Αττική και επαρχία

    Οι παράνομες λέσχες παιγνίων στην Αττική ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε υπόγεια, αποθήκες...

    Νεκρός γνωστός γιατρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, καθώς ένας άνδρας 65 περίπου ετών...