ΗΠΑ: Η Νάνσι Πελόζι δεν σχεδιάζει να αποχωρήσει από το Κογκρέσο

    Ημερομηνία:

    Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι δήλωσε σήμερα ότι δεν έχει σχέδια για την απομάκρυνσή της από το Κογκρέσο, σύμφωνα με μία συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News.

    Το τελικό αποτέλεσμα για τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων που έχει 435 έδρες θα απαιτήσει αρκετές ημέρες ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ώστε να γίνουν γνωστά τα τελικά αποτελέσματα σε αρκετές εκλογικές περιφέρειες.

    Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου οι Ρεπουμπλικάνοι είχαν κερδίσει 211 έδρες, ενώ απαιτούνται 218 έδρες για την εξασφάλιση της πλειοψηφίας.

    Οι Δημοκρατικοί είχαν κερδίσει 205 έδρες, με το αποτέλεσμα να είναι ανοιχτό σε αρκετές εκλογικές περιφέρειες της Καλιφόρνιας που τείνει προς τους Δημοκρατικούς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων στις εκδηλώσεις για τη μάχη των Βρυσακίων (Εικόνες)

    Το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων ανταποκρινόμενο σε πρόσκληση...

    Παραλίγο νέα τραγωδία στο Ηράκλειο – Τεράστιο πεύκο έπεσε σε παιδική χαρά (εικόνες)

    Δυσάρεστες μνήμες από την τραγωδία με την πτώση δέντρου στη...