Ήπαρ: Το «αθώο» συστατικό που αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου

    Ημερομηνία:

    Οι φυτικές ίνες είναι ωφέλιμες για την υγεία, αλλά οι επεξεργασμένες και ραφιναρισμένες φυτικές ίνες φαίνεται ότι αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του ήπατος για συγκεκριμένα άτομα, όπως υποστηρίζει νέα μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο Gastroenterology.

    Ο λόγος για τις επεξεργασμένες ίνες, που προστίθενται σε διάφορες τροφές και τις εμπλουτίζουν, με όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος ή να προστατευθούν από σοβαρές ασθένειες, όπως ο καρκίνος και ο διαβήτης, να τις προτιμούν.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ygeiasthemata.gr

     

    Ήπαρ: Το «αθώο» συστατικό που αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Θεία λειτουργία για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας

    Στο πλαίσιο των φετινών Ιερών Πρωτοκλητείων, ἐκλήθησαν στὴν Θεία Λειτουργία, το πρωί της Τρίτης...

    Κόρινθος: Αγροτικό παρέσυρε ποδηλάτη που κατέληξε σε αρδευτικό αυλάκι

    Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (26.11.2025) στον επαρχιακό δρόμο...