Ήπαρ: Το «αθώο» συστατικό που αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου

    Ημερομηνία:

    Οι φυτικές ίνες είναι ωφέλιμες για την υγεία, αλλά οι επεξεργασμένες και ραφιναρισμένες φυτικές ίνες φαίνεται ότι αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του ήπατος για συγκεκριμένα άτομα, όπως υποστηρίζει νέα μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο Gastroenterology.

    Ο λόγος για τις επεξεργασμένες ίνες, που προστίθενται σε διάφορες τροφές και τις εμπλουτίζουν, με όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος ή να προστατευθούν από σοβαρές ασθένειες, όπως ο καρκίνος και ο διαβήτης, να τις προτιμούν.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ygeiasthemata.gr

     

    Ήπαρ: Το «αθώο» συστατικό που αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Αχαϊα: Εντοπίστηκαν… ανύπαρκτα πρόβατα!

    του Αχιλλέα Ροδίτη Οργιάζει η υπόθεση των ανύπαρκτων δηλωμένων αιγοπροβάτων...

    Στη φυλακή ο 46χρονος Πατρινός! Είχε τον ρόλο του “ψαρά” θυμάτων

    Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν πέντε από τους συνολικά 24...

    Αντώνης Χαροκόπος: Στήριξη στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ

    Στην τοποθέτηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, για...