Ήπαρ: Το «αθώο» συστατικό που αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου

    Ημερομηνία:

    Οι φυτικές ίνες είναι ωφέλιμες για την υγεία, αλλά οι επεξεργασμένες και ραφιναρισμένες φυτικές ίνες φαίνεται ότι αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του ήπατος για συγκεκριμένα άτομα, όπως υποστηρίζει νέα μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο Gastroenterology.

    Ο λόγος για τις επεξεργασμένες ίνες, που προστίθενται σε διάφορες τροφές και τις εμπλουτίζουν, με όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος ή να προστατευθούν από σοβαρές ασθένειες, όπως ο καρκίνος και ο διαβήτης, να τις προτιμούν.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ygeiasthemata.gr

     

    Ήπαρ: Το «αθώο» συστατικό που αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γάλα αρακά: Τι προσφέρει και πώς να το φτιάξεις

    Για όσους απέχουν από τα ζωικά προϊόντα, το γάλα...

    Έπεσαν από το μπαλκόνι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

    Πολλά ατυχήματα έχουμε ακούσει να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ερωτικής...

    Τα 4 αντικείμενα που πρέπει να κουβαλάς μαζί σου καθημερινά

    Κάποιοι το αποκαλούν τάση, άλλοι τρόπο ζωής ή χόμπι,...

    Η Ρωσίδα καλλονή που θα “στοιχειώσει” τα όνειρα σας!

    Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές οι Ρωσίδες έχουν από...