Ήπαρ: Το «αθώο» συστατικό που αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου

    Ημερομηνία:

    Οι φυτικές ίνες είναι ωφέλιμες για την υγεία, αλλά οι επεξεργασμένες και ραφιναρισμένες φυτικές ίνες φαίνεται ότι αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του ήπατος για συγκεκριμένα άτομα, όπως υποστηρίζει νέα μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο Gastroenterology.

    Ο λόγος για τις επεξεργασμένες ίνες, που προστίθενται σε διάφορες τροφές και τις εμπλουτίζουν, με όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος ή να προστατευθούν από σοβαρές ασθένειες, όπως ο καρκίνος και ο διαβήτης, να τις προτιμούν.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ygeiasthemata.gr

     

    Ήπαρ: Το «αθώο» συστατικό που αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Διασωληνωμένος 12χρονος στο Παίδων, υπέστη εγκαύματα στο τζάκι

    Σε κρίσιμη κατάσταση διακομίστηκε διασωληνωμένο από το νοσοκομείο Καρδίτσας στο Παίδων...

    Πάτρα: Τον Φεβρουάριο η δίκη για την ταλαιπωρία στην οδό Σωτηριάδου

    Θα το κυνηγήσουν μέχρι τέλους οι κάτοικοι της οδού...

    Χιονοδρομικό Κέντρο-Προσλήψεις εποχικών κατά προτεραιότητα από Καλάβρυτα και Αιγιάλεια

    Το «Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Α.Ε. Ο.Τ.Α.» ανακοίνωσε ότι θα...