Ηρώ: «Κοιμήθηκα σε παγκάκι έξω από το μουσείο Αθηνών και μου έκλεψαν τα παπούτσια»

    Ημερομηνία:

    Η τραγουδίστρια Ηρώ προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για τα νεανικά της χρόνια για τις ανάγκες του παιχνιδιού «Τα τετράγωνα των Αστέρων» στην ΕΡΤ.

    Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε μια προσωπική της ιστορία κατά την οποία αποφάσισε να κάνει μια επανάσταση στα 17 της και κατέληξε να κοιμάται σε ένα παγκάκι. «Στα 17 μου χρόνια τελείωσα το σχολείο, αποφάσισα να κάνω την μεγάλη επανάσταση. Πήγα ένα σακ βουαγιάζ έβαλα μέσα ένα ζευγάρι παπούτσια και μία οδοντόβουρτσα και έφυγα από το σπίτι μου. Κάποια στιγμή όταν ήρθε το βράδυ, έπρεπε να κοιμηθώ κάπου αλλά δεν είχα χρήματα να κοιμηθώ κάπου.

    Κυκλοφορούσα μέσα στο κέντρο της Αθήνας, πάω τότε έξω από το μουσείο Αθηνών. Τότε το μουσείο Αθηνών ήταν μια δύσκολη περιοχή, έκατσα σε ένα παγκάκι, κάποια στιγμή κουράστηκα, με πήρε ο ύπνος και το πρωί που ξύπνησα μου είχαν κλέψει τα παπούτσια», ανέφερε η Ηρώ στα «Τετράγωνα των Αστέρων».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί δεν πρέπει να αφήνετε ποτέ ένα μπουκάλι νερό στο αυτοκίνητο – Ο «άγνωστος» κίνδυνος για κάθε οδηγό

    Ένα μπουκάλι νερού βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στα περισσότερα αυτοκίνητα,...

    Πάτρα: Παλεύουν µε ελλείψεις στο 1ο και 2ο ειδικό δημοτικό σχολείο – Προβλήματα σε υποδομές και εξοπλισμό

    Τα δύο µεγαλύτερα Ειδικά Δηµοτικά Σχολεία της Πάτρας αντιµετωπίζουν...

    Πάτρα: Οι πλατφόρμες κρατούν άνω του 20% προμήθεια από τα καταστήματα εστίασης – Κέρδος ή βαρίδι το ντελίβερι;

    Τα καταστήµατα εστίασης στην Πάτρα βρίσκονται σε µια από...

    Μήνυμα σε Γερουλάνο με… γεύση Αχαΐας

    Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν δείχνει διατεθειµένος να ανεχτεί για...