Ισμαήλ Χανίγια: Αυτό είναι το κτίριο στο οποίο δολοφονήθηκε ο ηγέτης της Χαμάς, σύμφωνα με τους New York Times

    Ημερομηνία:

    Αναλυτής των New York Times ανάρτησε στα social media μία φωτογραφία ενός κτιρίου στο οποίο φέρεται να δολοφονήθηκε ο ηγέτης της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια.

    «Γεωεντοπισμός του κτιρίου στη βόρεια Τεχεράνη όπου φέρεται να δολοφονήθηκε ο Ισμαήλ Χανίγια: 35.81931, 51.41559. Ιρανός αξιωματούχος μοιράστηκε την εικόνα με την Φάρναζ Φασίχι και κυκλοφορεί στο Telegram. Στην ανατολική πλευρά του κτιρίου διακρίνονται πράσινα υφάσματα και μπάζα», αναφέρει ο αναλυτής Christiaan Triebert στην ανάρτησή του.

    Σε δεύτερη ανάρτησή του ο αναλυτής των New York Times αναφέρει ότι σε μία δορυφορική εικόνα που κατέγραψε η αμερικανική εταιρεία Maxar Technologies στις 25 Ιουλίου δεν υπάρχει το πράσινο πανί ή τα μπάζα στην οροφή του πρώτου ορόφου. «Αυτό το γεγονός υποδηλώνει ότι η παραπάνω εικόνα που κυκλοφορεί είναι πράγματι πρόσφατη. Το κτίριο βρίσκεται δίπλα στο παλάτι Saadabad και κοντά στην επίσημη κατοικία του προέδρου» πρόσθεσε ο Christiaan Triebert.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eurostat: Άλμα στο 2,9% για τον πληθωρισμό στην Ελλάδα – Στο 2,2% στην Ευρωζώνη

    Στο 2,9% εκτινάχθηκε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Νοέμβριο,...

    Οι έξυπνες κάμερες δεν θα αλλάξουν τον τρόπο που οδηγούμε

    Οι έξυπνες κάμερες έρχονται για να βάλουν τάξη στους δρόμους. Θα βλέπουν...

    Ενοίκιο 30 ευρώ για 119 τ.μ. στο Χαλάνδρι – Τα «λαβράκια» της ΑΑΔΕ από την επιστροφή ενοικίου

    Περιπτώσεις όπου δηλώθηκαν ακραία χαμηλά ενοίκια κατέγραψε το υπουργείο Οικονομικών και...

    «Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

    Η Μαρία Ιωάννου γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι...