Ισραήλ: «Δεν θα υπάρξει κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο – Ο στρατός θα συνεχίσει να χτυπά την Χεζμπολάχ» δήλωσε ο υπουργός Άμυνας

    Ημερομηνία:

    Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Ίσραελ Κατς ανέφερε σε ανάρτησή του σήμερα στο X ότι, στη διάρκεια συνάντησής του με στρατιωτικούς αξιωματούχους, επανέλαβε πως το Ισραήλ θα συνεχίσει να πλήττει την Χεζμπολάχ με όλες του τις δυνάμεις και ότι δεν θα υπάρξει κατάπαυση του πυρός.

    Φλίγκος

    «Οι ισχυρές επιχειρήσεις των IDF κατά της Χεζμπολάχ και η εξόντωση του Νασράλα, αποτελούν εικόνα νίκης», σημείωσε στην ανάρτησή του.

    ICECAP

    Παράλληλα, ο ισραηλινός στρατός ζήτησε σήμερα από τον πληθυσμό να εκκενώσει περιοχές των νοτίων προαστίων της πρωτεύουσας του Λιβάνου Βηρυτού, προειδοποιώντας για πλήγματα κατά του λιβανικού σιιτικού κινήματος Χεζμπολάχ.

    «Για την ασφάλειά σας και αυτή των μελών της οικογένειάς σας, πρέπει να εκκενώσετε αμέσως τα κτίρια αυτά και τα γειτονικά τους και οφείλετε να απομακρυνθείτε σε απόσταση τουλάχιστον 500 μέτρων», σημείωσε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, Αβισάι Αντραΐ, σε μήνυμά του στην αραβική γλώσσα που αναρτήθηκε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X.

    Σε αυτό αναφέρεται στις περιοχές Χάρετ Χρέικ, Γκομπέιρι και Λαϊλάκι, στα νότια προάστια της Βηρυτού, που αποτελούν προπύργιο της Χεζμπολάχ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λάρισα: «Η μητέρα του, του μιλούσε άσχημα και για τα κιλά του», είπε ο πατέρας του 21χρονου μητροκτόνου

    Οι λεπτομέρειες για τη στυγερή δολοφονία στη Λάρισα με θύμα μια 52χρονη γυναίκα...

    Ο Δήμος Πατρέων για την 77η επέτειο της Νάκμπα

    Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η ετήσια...

    Νικόλαος Ντε Γκρες – Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Στη Νίσυρο με την Axion Hellas

    Η Axion Hellas, ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου βρέθηκαν στη Νίσυρο στο πλαίσιο...

    Ακριβότερα κατά 6,5% τα ακίνητα το 2024 – Οι τιμές ανά περιοχή

    Ανοδική ήταν η πορεία στις τιμές πώλησης των ακινήτων...