Ισραήλ: Ολοκληρώθηκε η τραγωδία για την οικογένεια Μπίμπας – Νεκρή και η μητέρα Σίρι, μετά τα δύο παιδιά της

    Ημερομηνία:

    Η σορός της Σίρι Μπίμπας, της ισραηλινής ομήρου που σκοτώθηκε μαζί με τους δύο γιους της Αριελ και Κφιρ, ηλικίας 4 ετών και 8 μηνών αντίστοιχα, την οποία επέστρεψε στις ισραηλινές αρχές η Χαμάς, ταυτοποιήθηκε, ανακοίνωσε η οικογένεια Μπίμπας.

    «Την περασμένη νύχτα, η Σίρι μας επέστρεψε στο σπίτι», γράφει στην ανακοίνωση η οικογένεια, «Επειτα από την διαδικασία ταυτοποίησης (…) λάβαμε το πρωί το νέο που τόσο φοβόμασταν: η Σίρι μας σκοτώθηκε κατά την κράτησή της. Επί 16 μήνες, αναζητούσαμε βεβαιότητες και τώρα που τις έχουμε δεν μας φέρνουν καμία παρηγοριά».

    Νωρίτερα, ο ραδιοφωνικός σταθμός του ισραηλινού στρατού μετέδωσε ότι η σορός της Σίρι Μπίμπας ταυτοποιήθηκε και ότι πιθανότατα δολοφονήθηκε κατά την κράτησή της.

    Χθες, η οικογένεια Μπίμπας κατηγόρησε τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου ότι «εγκατέλειψε» τους ανθρώπους της.

    «Η Σίρι, ο Αριελ και ο Κφιρ απήχθησαν ζωντανοί από μία τρομοκρατική δολοφονική οργάνωση και ήταν ευθύνη και υποχρέωση του Ισραήλ να τους φέρει πίσω ζωντανούς», δήλωσε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα η Οφρι, κουνιάδα της Σίρι Μπίμπας«Δεν υπάρχει συγχώρεση για το ότι εγκαταλείφθηκαν στις 7 Οκτωβρίου, ούτε για το ότι εγκαταλείφθηκαν στην κράτησή τους. Κύριε πρωθυπουργέ Μπενιαμίν Νετανιάχου, δεν έχουμε δεχτεί τη συγγνώμη σας σε αυτήν την οδυνηρή στιγμή».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Η πίτα της ΟΝΝΕΔ με τον Χρίστο Δήμα ΦΩΤΟ

    Με το γνωστό σύνθημα «Μια φορά ΟΝΝΕΔίτης, για πάντα...

    Ο Ιάσων Φωτήλας έκρουσε το καμπανάκι για το Δήμο Πατρέων: Τρία χρόνια στα αζήτητα 4.2 εκ. ευρώ για το Καρναβάλι

    Καμπανάκι αφύπνισης κτύπησε ο υφυπουργός Πολιτισμού προς τον Δήμο...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Παρίστανε τον γιατρό και απέσπασε 10.000 ευρώ από ηλικιωμένη

    Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων...

    Μητσοτάκης – Ζελένσκι: Συνομίλησαν για τις τελευταίες εξελίξεις

    Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον...
    Best Shop