Ήττα-“θρίλερ” του Προμηθέα στη Ρόδο – 5η σερί στο πρωτάθλημα!

    Ημερομηνία:

    Με τον Γκάουντλοκ να βάζει 37 πόντους με 6 τρίποντα ο Κολοσσός Ρόδου πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στον Προμηθέα με 89-85 και συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή του στην Basket League.

    Με τη νίκη του αυτή ο Κολοσσός βελτίωσε το ρεκόρ του στο 5-14, πιάνοντας στις ίδιες νίκες το Μαρούσι (5-13) στην προτελευταία θέση, ενώ ο Προμηθέας υποχώρησε στο 8-11 (8η θέση) γνωρίζοντας την πέμπτη του σερί ήττα στο πρωτάθλημα.

    Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Άντριου Γκάουντλοκ με 37 πόντους (career-high με τη φανέλα του Κολοσσού) και 6/13 τρίποντα. Μεγάλη η συνειφορά του Λόντον Περάντες με 16 πόντους, 4/5 τρίποντα, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ για τους γηπεδούχους, που ανέβηκαν στο 5-14 (4-6 εντός, 1-8 εκτός έδρας). Για τους Πατρινούς, που έπεσαν στο 8-11 (5-4 εντός, 3-7 εκτός έδρας), ξεχώρισαν οι Τζόρνταν Γουόκερ (24 πόντοι, 6/11 τρίποντα) και Αϊζέια Ρις (19 πόντοι, 3/7 τρίποντα, 5 ασίστ).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φωτογραφία: Η Τζούλια Νόβα ποζάρει στο κρεβάτι καλυμμένη με ένα πάπλωμα

    Καλυμμένη μονάχα με ένα πάπλωμα φωτογραφήθηκε η Τζούλια Νόβα για τα...

    ΠΑΤΡΑ: Κατέβηκε η μπάρα του ΟΣΕ και… δεν ξανασηκώθηκε! “Εσωσε” δεκάδες οδηγούς γνωστός Πατρινός – ΒΙΝΤΕΟ

    Δεν ξανάγινε! Επεσε η μπάρα του τρένου στην διασταύρωση...

    Η συμμορία με τις γουρούνες στη Μύκονο: Έθαβαν τα κλοπιμαία σαν τον Εσκομπάρ

    Συμμορία αλλοδαπών που είχε μετατρέψει τη Μύκονο σε πεδίο δράσης της,...

    Αγγελική Νικολούλη: Επιστρέφει με νέο βιβλίο και όλοι αναρωτιούνται για ποια υπόθεση πρόκειται

    Η επίσημη σελίδα της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” μόλις...