Ιβάνα Κνολ: Από το Μουντιάλ του Κατάρ στο πάρτι του Ντι Κάπριο

    Ημερομηνία:

    Το αμερικανικό όνειρο ζει στο Μαϊάμι η Ιβάνα Κνολ. 

    Η πρώην Μις Κροατία η οποία ταξίδεψε στο Κατάρ και έγινε το κορίτσι του Μουντιάλ έχει μετακομίσει πλέον στην Φλόριντα και συγκεκριμένα στο  Μαϊάμι. 

    Ζει σε πολυτελές διαμέρισμα στην πόλη των ΗΠΑ και είναι φανατική οπαδός των Miami Heat αν και όταν κάνει την εμφάνισή της στο γήπεδο της ομάδας του NBA εκείνη δεν κερδίζει.  Αγαπημένος της παίκτης είναι ο Τζίμι Μπάτλερ και φοράει τη φανέλα του με το Νο22.

    Η Ιβάνα που πριν από το Μουντιάλ ήταν γνωστή μονάχα για τον τίτλο που είχε πάρει στην Κροατία μετά από την εμπειρία της στο Κατάρ είχε την… καριέρα της να εκτοξεύεται.

    Έχει φτάσει πλέον στους 3,6 εκατ. ακόλουθους στο Instagram και οι προτάσεις για διαφημίσεις και φωτογραφήσεις πέφτουν… βροχή.

    Το κορίτσι του Μουντιάλ μάλιστα πριν από λίγες ημέρες έφτασε να είναι καλεσμένη σε πάρτι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο! Η Ιβάνα δεν φωτογραφήθηκε με τον οσκαρικό ηθοποιό αλλά με τον ράπερ Ντρέικ ενώ γιόρτασε μαζί και με τον Τζέιμ Φοξ!


    Ήπιε άφθονη σαμπάνια και “αιχμαλώτιζε” όλο το βράδυ τους φακούς των καμερών.

    Η Κροάτισσα δίνει τη μια συνέντευξη μετά από την άλλη στις ΗΠΑ και πρόσφατα αποκάλυψε ποιος είναι ο άνδρας των ονείρων της.  «Ξέρεις ποιος είναι ο νούμερο 1; Έχω έναν άντρα που είναι για εμένα, ο καλύτερος από τους καλύτερους. Έχω μια διασημότητα. Τον Βλάντιμιρ Κλίτσκο. Είναι ένα, εννέα, οκτώ (σσ. 1.98 ύψος) είναι ο ιδανικός άντρας για εμένα».

    Πρόκειται για πρώην πυγμάχο και νυν δήμαρχο Κιέβου!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μάικλ Τζόρνταν: Διθυραμβικά σχόλια για την Ελλάδα – “Εκεί γεννήθηκαν θρυλικοί ήρωες και η έννοια της σπουδαιότητας πρωτοξεκίνησε”

    Η επίσκεψη του Μάικλ Τζόρνταν στην Ελλάδα ενόψει της σημαντικής εκδήλωσης της...

    Cloud Coffee: O viral καφές -χωρίς νερό- που πίνουμε φέτος το καλοκαίρι

    Ένα νέο, δροσιστικό ρόφημα έχει κάνει αισθητή την παρουσία...

    Τι και πότε αλλάζει με τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης – Δεν θα αυξηθούν από το 2027 λέει το υπουργείο Εργασίας

    Το πρότυπο της Δανίας που ήδη νομοθέτησε την αύξηση των ορίων ηλικίας...

    «Ραβασάκια» σε 355.000 ιδιοκτήτες Ι.Χ. – Έρχονται πρόστιμα για ασφάλεια, τέλη και ΚΤΕΟ

    «Ραβασάκια» για πάνω από 355.000 ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν ανταποκρίνονται...