Ήβη Αδάμου: Φωτογραφίζει την 4χρονη κόρη της στην αγκαλιά του Μιχάλη Κουϊνέλη

    Ημερομηνία:

    Ανήμερα των Χριστουγέννων, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία με τον Μιχάλη Κουϊνέλη και την κόρη τους, σημειώνοντας: «All I want for Christmas…».

    Η Ανατολή-Νεφέλη είναι τεσσεράμισι χρονών σήμερα και πραγματικά έχει μεγαλώσει πολύ. Όπως θα δείτε τα μαλλιά της τα έχει πλεγμένα κοτσιδάκια και ο μπαμπάς της δεν την αφήνει λεπτό από τα μάτια του και την αγκαλιά του.

    Σε πρόσφατη συνέντευξη στο «Πρωινό μας» η Ηβη Αδάμου μίλησε για την κόρη της με τον Μιχάλη Κουινέλη. «Η Ανατολή μάς έχει φέρει τη μεγαλύτερη ανατολή στη ζωή μας. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα. Ξέρω ότι ακούγεται κλισέ αλλά πραγματικά είναι η αλήθεια. Αν δεν γίνεις πατέρας ή μητέρα δεν θα το καταλάβεις».

    Ακόμα, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την αλλαγή στη ζωή της με τη μητρότητα: «Με έναν μαγικό τρόπο νιώθω πιο σίγουρη για κάποια πράγματα, ξέρω καλύτερα τι θέλω και τι χρειάζομαι, νιώθω πιο γεμάτη και μας ολοκλήρωσε ακόμα πιο πολύ. Ο Μιχάλης είναι καταπληκτικός σύζυγος και πατέρας».

    Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε guest εμφάνιση στο «X-Factor» και στη συνέχεια έγιναν αχώριστοι. Τον Ιούνιο του 2018 ο ερχομός της κόρης τους ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πλημμύρισε κόσμο το κέντρο της Πάτρας για την φαντασμαγορική κάθοδο των αρμάτων – Πολλές φωτογραφίες

    Σε ξέφρενους ρυθμούς η έναρξη του τριημέρου της καρναβαλικής...

    Προσωρινά κρατούμενοι ο αρχιφύλακας και ο 38χρονος Βούλγαρος για το έγκλημα στις φυλακές Δομοκού

    Με ομόφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι...

    Πάτρα – ώρα 05.30 Σαββάτου: “Ετοιμοπόλεμοι” οι “στρατιώτες” του Πελετίδη

    "Ετοιμοπόλεμα" τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Πατρέων. Σκούπες, φορτωτές...