Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχεται διήμερο κακοκαιρίας

    Ημερομηνία:

    Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το διήμερο της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου και της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους πολύ ισχυρούς έως θυελλώδεις ανέμους.

    Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ:

    1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν:

    α. Την Δευτέρα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και από το απόγευμα και στη δυτική Πελοπόννησο. Τοπικές χαλαζοπτώσεις θα εκδηλωθούν κυρίως στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.

    β. Την Τρίτη στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Κρήτη, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

    γ. Τα έντονα φαινόμενα πιθανώς να επηρεάσουν πρόσκαιρα την Αττική και τη νότια Εύβοια τη νύχτα της Δευτέρας και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

    2. Νότιοι άνεμοι που θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ στα πελάγη θα πνέουν τη Δευτέρα, που την Τρίτη βαθμιαία από τα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ επισημοποίησε την άρση των κυρώσεων σε βάρος της Συρίας

    Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ επισημοποίησε χθες Παρασκευή την άρση των...

    Άμπου Ντάμπι 2025: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον μικρό τελικό της Κυριακής

    Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του Final 4...

    ΠΑΤΡΑ: Νύχτα θρίλερ στο Ρίο! Πετούσαν “εκρηκτικά” στα σπίτια! Σε σοκ έγκυος γυναίκα! “Θύμα” και γνωστός γιατρός

    Του Κωνσταντίνου Φλαμή Νύχτα θρίλερ στην περιοχή του Ρίου με...