ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: “Της κακομοίρας” στο Ρίο – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ – Πρόγνωση για το βράδυ

    Ημερομηνία:

    Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός  έως και το βράδυ της Τετάρτης (23-11-2022) αρχικά στη δυτική και βαθμιαία στην ανατολική και τη νότια νησιωτική χώρα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Η μεταβολή αυτή οφείλεται στο βαρομετρικό χαμηλό, που δημιουργήθηκε στον Κόλπο της Γένοβας με την ονομασία ‘Denise’ και το οποίο πρόκειται να κινηθεί ανατολικά προς τη βόρεια Αδριατική και τα βορειοδυτικά Βαλκάνια. Το σύστημα αυτό συνοδεύεται από μετωπική δραστηριότητα και παράλληλα θα προκαλέσει τοπικές χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.

    1. Από το απόγευμα της Τρίτης (22-11-2022) και μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (23-11-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και τη νότια Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν.

     

    GLEARNET

    2. Την Τετάρτη (23-11-2022) καθώς το σύστημα θα κινηθεί ανατολικότερα θα επηρεάσει και τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, αλλά τα ισχυρά φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, τη δυτική και τη νότια Κρήτη και από το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα. Αργά το βράδυ τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα (κυρίως περιοχή Καστελλορίζου) και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα εξασθενήσουν.

     

    ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΡΙΟ

     

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Λάκης Γαβαλάς στη λιτανεία του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου (ΒΙΝΤΕΟ)

    Στο Κολωνάκι, στη λιτανεία του πολιούχου των Αθηνών Αγίου...

    Πάτρα: Ο Κ. Ζαφειρόπουλος του Εμπορικού Συλλόγου στον ΜΑΧ FM για ενοίκια καταστημάτων: «Στραγγαλίζουν την Μαιζώνος»

    Ο Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος, μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών και...

    ΟΠΕΚΕΠΕ: “Πάρτι” στο Μεσολόγγι με επιδοτήσεις για τριφύλλια

    Μία πραγματικά απίστευτη υπόθεση καταβολής επιδοτήσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ...

    Εκλογές στην Παλαιστίνη ανακοίνωσε ο Αμπάς, έναν χρόνο μετά τον πόλεμο

    Ο πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς, δήλωσε πως η Παλαιστίνη βρίσκεται...