Καλαμάτα: 37χρονη διασωληνώθηκε και το νοσοκομείο δέχθηκε «πόλεμο» από αντιεμβολιαστή δικηγόρο

    Ημερομηνία:

    Μια ακόμη νέα γυναίκα 37 ετών διασωληνώθηκε χθες στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, μετά την εισαγωγή της πριν λίγες ημέρες, καθώς είχε εμφανίσει πολύ υψηλό πυρετό.

    Συγγενείς της 37χρονης και γνωστός αντιεμβολιαστής δικηγόρος, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, προχώρησαν σε αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταγγέλλοντας ότι η γυναίκα εισήχθη στην κλινική Covid χωρίς θετικό τεστ κορωνοϊού και ότι την άφησαν χωρίς κουβέρτες.

    Η διοίκηση του νοσοκομείου απάντησε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι οι γιατροί ακολούθησαν πλήρως τα πρωτόκολλα. Η 38χρονη είχε θετικό τεστ κορωνοϊού, ενώ εμφάνισε 39 πυρετό που δεν υποχωρούσε και πλέον οι γιατροί δίνουν μάχη για να της σώσουν τη ζωή.

    Με βάση τα στοιχεία, στην λινική Covid-19 του Νοσοκομείου Καλαμάτας έγιναν σήμερα οκτώ ακόμα εισαγωγές ασθενών. Στη ΜΕΘ, μετά και την μεταφορά της 37χρονης νοσηλεύονται έξι διασωληνωμένοι ασθενείς, ενώ στην κλινική 44.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Πάτρα και η κρουαζιέρα που…περιμένει

    Της Κατερίνας Κανελλοπούλου, μέλους Πολιτικού Συμβουλίου δημοτικής παράταξης «σπιράλ» =========================== Ο...

    «Ο δρόμος προς τη Δύση», ένας δρόμος που ενώνει την ιστορία με το μέλλον…

      Με σκοπό τη δημιουργία συνεργειών και δικτύων για  την...

    Με πόρους ύψους άνω των 19.000.000 ευρώ χρηματοδοτούνται έργα σχολικής στέγης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

     Την ανέγερση νέων ή την ανακατασκευή και αναβάθμιση υφιστάμενων...

    Σιωπηλή δοκιμασία για τον Μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο – Στην Εντατική με σοβαρή επιδείνωση της υγείας του

    Ο Ιεράρχης μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου...