Καλαμάτα: Βανδάλισαν αυτοκίνητο γιατί ο ιδιοκτήτης του είχε αναρτήσει σχόλιο αλληλεγγύης για τους μετανάστες

    Ημερομηνία:

    Ένα ανησυχητικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης (15/1) στο κέντρο της Καλαμάτας, όπου άγνωστοι βανδάλισαν το αυτοκίνητο ενός πολίτη που είχε κάνει σχόλιο αλληλεγγύης για τους μετανάστες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Σύμφωνα με την eleftheriaonline.gr, σήμερα το πρωί ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν γράψει πάνω στο αυτοκίνητό του την φράση: «Βάλε τους λάθρο σπίτι σου» και είχαν ζωγραφίσει έναν κέλτικο σταυρό, σήμα που παραπέμπει σε ακροδεξιές οργανώσεις.

    Το περιστατικό προκαλεί μεγάλο προβληματισμό και παρά το γεγονός ότι έγινε νυχτερινές ώρες και δύσκολα υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, θεωρείται αρκετά πιθανόν να βρεθούν οι δράστες από πλάνα που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας στην γύρω περιοχή, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ιστορική νύχτα για τον νέο υπερσύγχρονο σταθμού Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας ΦΩΤΟ

    Η Πάτρα έζησε χθες μια νύχτα που θα μείνει...

    Η Δυτική Ελλάδα θρηνεί και άλλον νέο στην άσφαλτο – Νεκρός ο Ζαχαρίας Φάμελος

    Ο 38χρονος Ζαχαρίας Φάμελος, με καταγωγή από τον Πύργο...

    Δήμος Πατρέων: «Ανεπιθύμητοι οι φασίστες στις γειτονιές και στα σχολεία των παιδιών μας»

    Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας στηρίζει και θα συμμετέχει...

    Το γλέντησαν στο ΕΚΑΜΕ Αιγίου – ΦΩΤΟ

    Γλέντι με ζωντανή μουσική στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΜΕ Αιγίου,...