Καλάθι του νοικοκυριού: «Κλειδώνουν» τα προϊόντα που θα βρεθούν στα σούπερ μάρκετ – Τι αλλάζει

    Ημερομηνία:

    Αλλαγές της τελευταίας στιγμής στη λίστα των προϊόντων για το «καλάθι» του νοικοκυριού φέρνει το υπουργείο Ανάπτυξης, καθώς προστίθενται αλεύρι  και όσπρια. Μάλιστα, η σχετική διάταξη, σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπει βαριά πρόστιμα σε όσα σούπερ μάρκετ δεν στέλνουν τη λίστα των προϊόντων.

    Αν και περισσότερες πληροφορίες προς ώρας δεν υπάρχουν για το τι θα προβλέπει η ρύθμιση, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή θα κατατεθεί με τη μορφή τροπολογίας. Η τελευταία κατά πάσα πιθανότητα θα κατατεθεί σε επόμενο νομοσχέδιο που θα εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια μιας και δεν είναι εφικτό, όπως έλεγαν πηγές απ’ το υπουργείο Ανάπτυξης, να είναι έτοιμη ώστε να ενταχθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου για τα επιχειρηματικά πάρκα.

     

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως για τη νομοθετική ρύθμιση θα ζητηθεί και η άποψη της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

    Ωστόσο, στο παρά πέντε και σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, τα προϊόντα στο καλάθι της νοικοκυράς αλλάζουν. Συγκεκριμένα, το εμφιαλωμένο νερό και τα αναψυκτικά φεύγουν από το καλάθι ενώ τη θέση τους παίρνουν τα όσπρια και το αλεύρι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέος νόμος στην Κίνα: Μόνο οι πτυχιούχοι μπορούν πλέον να μιλούν για «σοβαρά θέματα» στα social media

    Η Κίνα υιοθέτησε έναν νέο νόμο που αλλάζει ριζικά...

    Λαμία: Φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και το έριξε μέσα σε χαντάκι ΒΙΝΤΕΟ

    Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 13:45 το...

    Πάτρα: “Λάθος που στοίχισε 55.000 ευρώ χωρίς πολιτική ευθύνη” τονίζει το σπιράλ

    Για "δημοτικό λάθος που στοίχισε στον Δήμο Πατρέων 55.000 ευρώ"...

    Αχαΐα: Η ευλογιά «τσιμπάει» την τιμή της φέτας – Τι εκτιμούν γνωστοί Αχαιοί

    Μειώσεις στις παραδοθείσες ποσότητες γάλακτος αλλά και αυξήσεις των...