Καλάθι του νοικοκυριού: «Κλειδώνουν» τα προϊόντα που θα βρεθούν στα σούπερ μάρκετ – Τι αλλάζει

    Ημερομηνία:

    Αλλαγές της τελευταίας στιγμής στη λίστα των προϊόντων για το «καλάθι» του νοικοκυριού φέρνει το υπουργείο Ανάπτυξης, καθώς προστίθενται αλεύρι  και όσπρια. Μάλιστα, η σχετική διάταξη, σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπει βαριά πρόστιμα σε όσα σούπερ μάρκετ δεν στέλνουν τη λίστα των προϊόντων.

    Αν και περισσότερες πληροφορίες προς ώρας δεν υπάρχουν για το τι θα προβλέπει η ρύθμιση, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή θα κατατεθεί με τη μορφή τροπολογίας. Η τελευταία κατά πάσα πιθανότητα θα κατατεθεί σε επόμενο νομοσχέδιο που θα εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια μιας και δεν είναι εφικτό, όπως έλεγαν πηγές απ’ το υπουργείο Ανάπτυξης, να είναι έτοιμη ώστε να ενταχθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου για τα επιχειρηματικά πάρκα.

     

    proliptikes

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως για τη νομοθετική ρύθμιση θα ζητηθεί και η άποψη της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

    Ωστόσο, στο παρά πέντε και σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, τα προϊόντα στο καλάθι της νοικοκυράς αλλάζουν. Συγκεκριμένα, το εμφιαλωμένο νερό και τα αναψυκτικά φεύγουν από το καλάθι ενώ τη θέση τους παίρνουν τα όσπρια και το αλεύρι.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 7 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ μετά τις 9 το βράδυ

    Η ορθότητα των αποφάσεών μας, εξαρτάται άμεσα με τον...

    Σπαγγέτι με χταπόδι, κουκουνάρι και σταφίδες

    Υλικά 80ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2...

    Λίμπιντο: Τips που «ξεκλειδώνουν» ανεξερεύνητες επιθυμίες και οδηγούν σε οργασμό

    Οι γκουρού του σεξ έχουν προειδοποιήσει ότι μια συχνά...

    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ: Παρουσίαση βιβλίου για τον Κ.Π. Καβάφη στην Πάτρα

    Οι εκδόσεις Opportuna παρουσιάζουν στην Πάτρα τον συλλογικό τόμο...