ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: “Χαμόγελα” στο Χιονοδρομικό! Ηδη χιόνισε – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Τα πρώτα χιόνια είναι γεγονός για τον Χελμό και μάλιστα πριν καν ολοκληρωθούν οι εργασίες για τον νέο αναβατήρα στην Στύγα!

    Η πρώτη μέρα του Δεκέμβρη ήταν “λευκή” για το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων καθώς τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνιση τους στις εγκαταστάσεις του “Χελμού”. Οι θερμοκρασίες έπεσαν κάτω από το μηδέν και το πρώτο στρώμα χιονιού, κάλυψε το βουνό.

    Αυτό που ελπίζουν τώρα οι άνθρωποι του χιονοδρομικού, είναι οι καιρικές αυτές συνθήκες να συνεχιστούν και ταυτόχρονα να ολοκληρωθούν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο οι εργασίες στον νέο αναβατήρα “Στύγα”, ώστε το χιονοδρομικό να είναι πλήρως λειτουργικό, μέσα στο πρώτο μισό του μήνα.

    Οι εικόνες αυτές φέρνουν μια νότα αισιοδοξίας και χαράς αν σκεφτεί κανείς ότι τα Χριστούγεννα είναι κοντά και τα Καλάβρυτα αποτελούν έναν ιδανικό προορισμό διακοπών για τις ημέρες των εορτών και όχι μόνον.

    Φλίγκος

    Μένει να δούμε πως θα κυλήσει το επόμενο διάστημα και αν η διάθεση του καιρού θα συνεχίσει σε χειμωνιάτικο και χιονισμένο mood.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γενέθλια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο – Πόσο χρονών γίνεται;

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%ad%ce%b8%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%ad%ce%b1-%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%bf/

    Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Καραμέρος καθώς βιώνει μεγάλο πένθος

    Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Καραμέρος καθώς βιώνει μεγάλο πένθος. Ο...

    Προειδοποίηση για άγνωστα συνθετικά ναρκωτικά που έχουν κατακλύσει την Ευρώπη

    Δεκάδες νέα οπιοειδή και άγνωστα ως τώρα συνθετικά ναρκωτικά...

    Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει με μπικίνι και προκαλεί αναστάτωση

    Η Σοφία Παυλίδου έβαλε το μαγιό της και πήγε να κάνει...