ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: “Χαμόγελα” στο Χιονοδρομικό! Ηδη χιόνισε – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Τα πρώτα χιόνια είναι γεγονός για τον Χελμό και μάλιστα πριν καν ολοκληρωθούν οι εργασίες για τον νέο αναβατήρα στην Στύγα!

    Η πρώτη μέρα του Δεκέμβρη ήταν “λευκή” για το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων καθώς τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνιση τους στις εγκαταστάσεις του “Χελμού”. Οι θερμοκρασίες έπεσαν κάτω από το μηδέν και το πρώτο στρώμα χιονιού, κάλυψε το βουνό.

    Αυτό που ελπίζουν τώρα οι άνθρωποι του χιονοδρομικού, είναι οι καιρικές αυτές συνθήκες να συνεχιστούν και ταυτόχρονα να ολοκληρωθούν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο οι εργασίες στον νέο αναβατήρα “Στύγα”, ώστε το χιονοδρομικό να είναι πλήρως λειτουργικό, μέσα στο πρώτο μισό του μήνα.

    Οι εικόνες αυτές φέρνουν μια νότα αισιοδοξίας και χαράς αν σκεφτεί κανείς ότι τα Χριστούγεννα είναι κοντά και τα Καλάβρυτα αποτελούν έναν ιδανικό προορισμό διακοπών για τις ημέρες των εορτών και όχι μόνον.

    Φλίγκος

    Μένει να δούμε πως θα κυλήσει το επόμενο διάστημα και αν η διάθεση του καιρού θα συνεχίσει σε χειμωνιάτικο και χιονισμένο mood.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...