“Καλημέρα Ελλάδα”: Ο Θοδωρής Κυριακού για την προσφορά του Γιώργου Παπαδάκη στην ενημέρωση

    Ημερομηνία:

    Ο Προέδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού, μίλησε στην τελευταία εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», με παρουσιαστή τον Γιώργο Παπαδάκη και αναφέρθηκε στην πορεία των 34 χρόνων της εκπομπής, στην προσφορά του Γιώργου Παπαδάκη, αλλά και στην συνέχεια της παρουσίας του στην τηλεόραση και τον ΑΝΤ1,

    «Ο Γιώργος Παπαδάκης, είναι ένας από τους ιδρυτές του ΑΝΤ1, είναι ένας άνθρωπος που συνέβαλε και συμβάλει στην ελληνική τηλεόραση, με την αστείρευτη ενέργεια του και την ακεραιότητα του. Έχει εκπαιδεύσει αμέτρητους συνεργάτες που σήμερα καταλαμβάνουν σημαντικές θέσεις  σε ελληνικά ΜΜΕ και στον στίβο της πολιτικής. Έχει συνεισφέρει απεριόριστα, στο να ενημερώνεται με εγκυρότητα και αμεσότητα, ο κάθε Έλληνας και Ελληνίδα, καθημερινά. Κι έχει μεταλαμπαδεύσει αυτή τη γνώση εδώ και 34 χρόνια, σε πολλούς για να κάνουν το ίδιο», τόνισε ο κ. Κυριακό και συνέχισε.

    «Γιώργο μου σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς σου για το έργο σου και την αφοσίωση σου στον ΑΝΤ1 και τις αρχές μας. Συνεχίζουμε μαζί, γερά, σε νέους ρόλους και με αρκετές αρμοδιότητες που θα μου δώσουν και μένα την χαρά να έχω μια ακόμη πιο στενή συνεργασία μαζί σου στο μέλλον».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Όσο πιο ακριβό το brand τόσο περισσότερο πουλάει στην Ελλάδα – Χρυσές δουλειές για τα luxury προϊόντα

    Ποιος είπε ότι η πολυτέλεια περνάει κρίση; Ισως σε...

    Εορταστικές εκδηλώσεις στο Βραχνί Καλαβρύτων από 11 έως 17 Αυγούστου 2025

    Ένα πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων έχει προγραμματιστεί στο γραφικό,...

    H Παναχαϊκή απέκτησε τον Βασίλη Τασσόπουλο

    Η Παναχαϊκή ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Τασσόπουλο, ο...