«Καλπάζει» ο κορωνοϊός – Ουρές στα εφημερεύοντα φαρμακεία της Πάτρας για παυσίπονα και αναλγητικά

    Ημερομηνία:

    Έντονος προβληματισμός επικρατεί και στην Αχαΐα για την «δυναμική» επανεμφάνιση του κορωνοϊού και τον υψηλό αριθμό νέων κρουσμάτων που καταγράφονται καθημερινά, ο οποίος εκτιμάται πως είναι κατά πολύ μεγαλύτερος, αφού έπαψε να είναι υποχρεωτική η διενέργεια δειγματοληπτικού ελέγχου.

    Μάλιστα, αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι το Σαββατοκύριακο στα διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία της Πάτρας κι όμορων περιοχών σχηματίστηκαν ουρές πολιτών που προμηθεύονταν παυσίπονα και αναλγητικά, ενώ αντίστοιχα, μικρή αύξηση κατέγραψε και ο αριθμός των νοσηλευομένων ασθενών. Συγκεκριμένα, στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 32 ασθενείς στις απλές κλίνες κορωνοϊού, έξι περιστατικά στην Παιδιατρική και ένα στη ΜΕΘ Covid19, ενώ στο ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας» νοσηλεύονται 30 ασθενείς στις κλινικές κορωνοϊού.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το πιο αχώριστο Πατρινό ζευγάρι! Γιόρτασαν 71 χρόνια γάμου – φωτό

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%b1%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c-%ce%b6%ce%b5%cf%85%ce%b3%ce%ac%cf%81%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%cf%8c%cf%81%cf%84/

    To Κίνημα Δημοκρατίας στο πλευρό των αγροτών της Δυτικής Ελλάδας

    Ανακοίνωση: Ενόψει του αυριανού συλλαλητηρίου των  Ομοσπονδιών των Αγροτικών Συλλόγων Αχαΐας,...

    Επεσε σε έργα η μητέρα Πατρινής δικηγόρου! Μήνυση κατά του Δήμου

    Μήνυση εναντίον του Δήμου Πατρέων και κατά παντός υπευθύνου...

    Η Alanna Pow με hot μπικίνι στα σοκάκια της Σαντορίνης

    Η Alanna Pow μας δείχνει τις καμπύλες της με...