Καλύβια: Προθεσμία για απολογία έλαβαν πέντε από τους κατηγορούμενους για το πάρτι με ναρκωτικά στη βίλα

    Ημερομηνία:

    Νέα προθεσμία για την απολογία τους ζήτησαν και έλαβαν από τον ανακριτή οι πέντε από τους δέκα συνολικά κατηγορούμενους που εμπλέκονται στο πάρτι με ναρκωτικά σε πολυτελή βίλα στα Καλύβια. Ανάμεσά τους είναι και μια 44χρονη DJ από το Αζερμπαϊτζάν, η οποία φέρεται να είναι η διοργανώτρια της εκδήλωσης.

    Οι πέντε κατηγορούμενοι πρόκειται να απολογηθούν αύριο, Παρασκευή 3 Ιανουαρίου, και αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, όπως αυτή της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, όλοι οι κατηγορούμενοι αρνούνται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Υποστηρίζουν ότι οι ποσότητες των ναρκωτικών που βρέθηκαν ήταν για προσωπική τους χρήση και όχι για εμπορία ή διακίνηση.

    Η υπόθεση έχει προκαλέσει αίσθηση, καθώς το πάρτι πραγματοποιήθηκε σε βίλα υψηλών προδιαγραφών, γεγονός που κίνησε την προσοχή των αρχών. Οι ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, εξετάζοντας όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

    Οι απολογίες των πέντε κατηγορουμένων αύριο αναμένεται να ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες διοργανώθηκε το πάρτι και στη φύση της εμπλοκής τους.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Προσοχή στα δεντράκια της Μαιζώνος

    Τα δεντράκια στον πεζόδρομο της Μαιζώνος, μόλις φυτεύτηκαν. Και...

    ΠΑΤΡΑ: Τιμήθηκε με τον Χρυσό Σταυρό ο π. Συμεών Χατζής

    Τον Χρυσό Σταυρό του Αποστόλου Ανδρέα παρέλαβε από τον...

    ΠΑΤΡΑ: Συγκίνηση για τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο

    Συγκίνηση προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Γιαννόπουλου,...

    Φούρας και Κατσικόπουλος στα γραφεία πρώην βουλευτών

    Στα γραφεία της Ένωσης τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών στο...
    Best Shop