Καναδάς: Ο βουλευτής που είχε εμφανιστεί γυμνός πιάστηκε να… ουρεί κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης

    Ημερομηνία:

    Ένας Καναδός βουλευτής ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί προσωρινά από ορισμένα καθήκοντά του και «θα ζητήσει βοήθεια» αφού καταγράφηκε από κάμερες να ουρεί κατά τη διάρκεια μιας κοινοβουλευτικής διαδικασίας – έναν μήνα νωρίτερα ο ίδιος είχε εμφανιστεί γυμνός σε τηλεδιάσκεψη του κοινοβουλίου.

    «Χθες το βράδυ, ενώ μετείχα διαδικτυακά στις εργασίες της Βουλής των Κοινοτήτων, σε μη δημόσιο χώρο, ούρησα χωρίς να αντιληφθώ ότι με έπαιρνε η κάμερα», έγραψε ο Ουίλιαμ Έιμος στο απολογητικό του σημείωμα στο Twitter. Ο Έιμος είναι μέλος του Φιλελεύθερου Κόμματος του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό

    «Ντρέπομαι βαθύτατα για τις πράξεις μου και την αναστάτωση που μπορεί να προκάλεσα σε όποιον τις είδε. Ζητώ ανεπιφύλακτα συγγνώμη», πρόσθεσε.

    GLEARNET

    Ο Έιμος ανέφερε ότι θα διατηρήσει τη βουλευτική του ιδιότητα, αλλά θα αποχωρήσει «προσωρινά» από τις επιτροπές στις οποίες μετέχει. Μεταξύ άλλων, είναι και βοηθός του υπουργού Βιομηχανίας Φρανσουά-Φιλίπ Σαμπάν. Ο βουλευτής ανέφερε ότι θα ζητήσει βοήθεια, αλλά δεν διευκρίνισε τι είδους θα είναι αυτή.

    Ο Έιμος τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του τον περασμένο Απρίλιο, όταν εμφανίστηκε ολόγυμνος σε μια συνεδρίαση της Βουλής. Τότε, είχε δηλώσει ότι άλλαζε ρούχα αφού προηγουμένως είχε κάνει τζόγκινγκ και δεν είχε αντιληφθεί ότι η κάμερα του υπολογιστή του ήταν αναμένη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αναβλήθηκε η εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι

    Αναβολή έδωσε η αστυνομία στην εκταφή της σορού του...

    Oργασμός: 6 ασυνήθιστα και ευχάριστα οφέλη που δεν αφορούν το σεξ

    Ερευνητικά στοιχεία για τον οργασμό υπάρχουν, όμως είναι πενιχρά,...

    H φράση που δεν πρέπει ποτέ να πείτε στον σύντροφό σας με γραπτό μήνυμα

    Ηεπικοινωνία στις σχέσεις σήμερα γίνεται σε μεγάλο βαθμό μέσω...

    O ισχυρότερος σεισμός στην ανθρώπινη ιστορία «εκτόξευσε ψάρια στην έρημο»

    Γεωλογικά ευρήματα που βρέθηκαν και στις δύο άκρες του...