Κανονικά θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

    Ημερομηνία:

    Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ,  κανονικά θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου την Παρασκευή (12/2) και το Σάββατο (13/2) στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

    H ανακοίνωση: “Η σχετική απόφαση ελήφθη στην Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων και αναμένεται να περιληφθεί στην σχετική ΚΥΑ που θα αναρτηθεί τις επόμενες ώρες. Η Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία τόσο με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όσο και με την Πολιτική Προστασία, προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος που θα πιστοποιηθεί η εξαίρεση μετακίνησης αθλητών και αθλητριών από Νομό σε Νομό, καθώς και η μετακίνηση τους το Σάββατο (13/2), μετά τις 18.00 το απόγευμα. Τις επόμενες ημέρες η ομοσπονδία αναμένεται να ανακοινώσει όλες τις λεπτομέρειες, που θα αφορούν στον τρόπο διεξαγωγής της φετινής ιδιαίτερης διοργάνωσης.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν το Σάββατο 12-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ {ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚ. ΚΑΤΣΑΔΡΑΜΗ} ΕΤΩΝ 62  ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...

    Τεμπονέρας σε κυβέρνηση: Φύγετε, επικίνδυνοι άνθρωποι

    Μ’ ένα σύντομο αλλά ιδιαίτερα φορτισμένο μήνυμα, ο Διονύσης Τεμπονέρας εξέφρασε...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οταν η Ειρήνη Μουρτζούκου ήταν 14 ετών! Με μακριά μαλλιά και από κομμωτήριο! Τότε που σκότωσε την αδελφή της

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf-%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ae%ce%bd%ce%b7-%ce%bc/