Καραϊβάζ: “Η δολοφονία του είναι έγκλημα κατά της ελευθερίας του Τύπου”

    Ημερομηνία:

    Η σύζυγος του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και αναφέρθηκε στο στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε πριν από 3 χρόνια.

    «Η δολοφονία του έγινε λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας. Ήταν ένα στυγερό έγκλημα, ένα πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου», δήλωσε η κυρία Καραϊβάζ.

    GLEARNET

    «Ο Γιώργος ήταν πάντα άφοβος και τα έβαζε με όλους. Του έλεγα για να τον πειράξω ότι από θαύμα ζει. Αλλά δεν είχαμε καμιά ένδειξη ότι θα γίνει κάτι τέτοιο», ανέφερε στη συνέχεια.

    Φλίγκος

    «Το κράτος αντιμετωπίζει τη δολοφονία του σαν εργατικό ατύχημα», τόνισε με πικρία, συμπληρώνοντας πως «η δολοφονία του είναι έγκλημα κατά της ελευθερίας του Τύπου».


    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ… ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Αγωγή για ατύχημα στον πεζόδρομο Κανάρη

    Το πρώτο ατύχημα πριν ολοκληρωθεί το έργο πεζοδρόμησης της...

    Λάκης Λαζόπουλος: Το καυστικό σχόλιο για την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία

    Το καυστικό σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου Την προσχώρηση του Ανδρέα...

    ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΠΑΤΡΑΣ: «Απόκλιση κατά 10 με 20 λεπτά»

    Καθυστερήσεις και αναμονή και για το επιβατικό κοινό που...

    Περιοδεία στελεχών του ΠΑΣΟΚ στις καμμένες περιοχές της Αιγιάλειας

    Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας, Νίκος Μοίραλης και...