Kαταδικάστηκε 48χρονος Γερμανός που ζούσε σε αυτοκίνητο και έκανε δημοσίως… την ανάγκη του

    Ημερομηνία:

    Σε σπίτι είχε μετατρέψει το αυτοκίνητό του 48χρονος Γερμανός, ο οποίος συνελήφθη, όταν καταγγέλθηκε από περιοίκους ότι είχε συσσωρεύσει γύρω του σκουπίδια κι έκανε την ανάγκη του στο ιδιωτικό οικόπεδο, όπου είχε σταθμεύσει το όχημα.

    Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το δικαστήριο της Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε σε 12μηνη φυλάκιση, με 3ετή αναστολή, για υποβάθμιση περιβάλλοντος, ενώ αποφάσισε να αφαιρεθεί από την κατοχή του το αυτοκίνητο, καθώς δεν προέκυψε ότι είναι ο ιδιοκτήτης του.

    Ο 48χρονος, απολογούμενος ανέφερε ότι ζει κάποια χρόνια στην Ελλάδα κι ότι ήρθε στη Θεσσαλονίκη για την αγορά ακινήτου. Αρνήθηκε ότι έκανε την ανάγκη του σε κοινή θέα, υποστηρίζοντας ότι απευθυνόταν σε παρακείμενα καταστήματα, ενώ για το αυτοκίνητο είπε ότι ακινητοποιήθηκε στο σημείο επειδή του έκλεψαν την μπαταρία, τη βενζίνη κι άλλα μέρη του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...